Bilgilerim aniden sayfada gözüktü config sifresi db uname host name .

Begonnen von Albay, 04 Januar 2008, 10:42:18

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Albay

Atahan ustam bakarmisin saldiriyami ugruyorum sabah ansizin sayfaya girdim bu bilgileri verdi hemen config.php yi sildim ne yapmam lazim yardimci olursan sevinirim.

saygilar

www.xxxxx.de
Selection from database failed, please check the settings.
Kein Zugriff auf die Datenbank moeglich, bitte ueberpruefen Sie die Einstellungen.

Die Benutzerdaten zur Datenbank sind falsch angegeben!
mysql-error: 1045

details:

file: /includes/sql_layer.php # line:  38, cmd: sql_select_db(false),
file: /mainfile.php # line: 117, cmd: sql_connect(false, db host , host uname, config sifrem),
file: /index.php # line:  51, cmd: require_once(false, db host, host  uname, config sifrem, /mainfile.php),

pragmaMx 0.1.9

CanKan

Merhaba,

saldiriya ugramis olsaydin email ile sana bildiri gelirdi.

Veritaban bilgilerini yanlis girmissin.

Der Hund bellt, die Karawane zieht weiter.

ozeraksu

cpanele giriş şifreni değiştirdin mi...

değiştirdiysen bunu inc/config.php dosyasında $config['password'] = 'cpanele giriş şifren'; kısmında da düzeltmen lazım..
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Sitki

Merhaba :)

hayır, herhangi bir saldırı değil bu. Muhtemelen veritabanı bilgilerin değişmiş. Geçerli veya yeni veritabanı bilgilerini serverindeki (sunucu) config.php dosyasına gir ve kaydet.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Albay

Zitat von: CanKan am 04 Januar 2008, 10:59:12
Merhaba,

saldiriya ugramis olsaydin email ile sana bildiri gelirdi.

Veritaban bilgilerini yanlis girmissin.

Herhangi bir mail gelmedi uzun zamandir ben hic bilgilerimi degistirmedim .
Zitat von: kalan am 04 Januar 2008, 12:48:47
cpanele giriş şifreni değiştirdin mi...

değiştirdiysen bunu inc/config.php dosyasında $config['password'] = 'cpanele giriş şifren'; kısmında da düzeltmen lazım..

kesinlikle degistirmedim
Zitat von: Sitki am 04 Januar 2008, 13:04:17
Merhaba :)

hayır, herhangi bir saldırı değil bu. Muhtemelen veritabanı bilgilerin değişmiş. Geçerli veya yeni veritabanı bilgilerini serverindeki (sunucu) config.php dosyasına gir ve kaydet.

Ustam veri tabani bilgilerim ayni sekilde duruyor hic degismemis gördügümde veri tabani sifresini degsitirdim ama degistirmis oldugum sifreyi yine ayni sekilde gördüm config.php yi degistirdigim sifreyide kayit yaptim ama bir ara sayfa normale döndü bir kac saniye sonra yine ayni sekil oldu sanki saldiri yapiliyor gibi geldi bir ara izlemeyi takip ettim bir hafta önce dakikada index.php 880 defa tiklanmis israil ip numarasi ile normal bir kisinin index.php ye dakikada 880 defa tiklamasi mümkün degil bir program üzeri taratiliyormu anlayamadim.

Saygilar

Albay

Atahan usta haklisin sunucu da veritabaninda hata oldugunu yazdilar su an giderilmis ama böyle bir hata da benim
veritabani ismi ve sifresi gözükmesi dogrumu acaba güvenlik acisindan sakincasi varmi ?

Sitki

Zitatama böyle bir hata da benim veritabani ismi ve sifresi gözükmesi dogrumu acaba güvenlik acisindan sakincasi varmi ?

ilgili sorun burada da görüşüldü.
http://www.pragmamx.org/Forum-topic-23195-start-msg155359.html#msg155359

pragmaMx sorunsuz çalışmaktadır, bu bildirinin ortaya çıkmasının nedeni, söylediğim gibi veritabanın şifrelerin değişmesi veya veritabanına ulaşılmaması ve burası çok önemli: sadece 'Ayıklama (Debug)-Modüsü aktif mi? (sadece Yöneticiler için)' aktif halinde ise geliyor, yani yöneticiler için. Bu fonksiyonu doğal olarak sürekli açık degil, sadece analiz esnasında aktif haline getirmekte yarar vardır.

Yinede bu bildirinin gelmemesi gelecek versiyonda değiştirilecektir.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!