[Çözüldü] Error

Begonnen von uAbatman, 27 Februar 2008, 05:22:00

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

uAbatman

Selamlar ;

ßu Sabah Siteye Girdim Bi Baktım En Ustte Hata Veriyor ...

error:
table './{dbname}/{prefix}_sys_session' is marked as crashed and should be repaired

Bu Hatayı Veriyor ?

Yardımdımlarınızı Beklıyorum

Saygılar ...
Amacımız Öğrenmek ...
Asıl Olay Pes Etmemek ...

ozeraksu

Merhaba

Teman {prefix}_sys_session adında bir tabloya ulaşmaya çalışıyor bozulmuş olabilir ama pragmamxde bu tip bir tablo olmadıgı için bu hatayı alıyorsun onarman gerekecek.

İyi çalışmalar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

uAbatman

1 Ay Boyunca Hiç Bi SOrun Yoktu Ama ...

Bugun Verdi Bu Hatayı ...
Amacımız Öğrenmek ...

ozeraksu

Bu hatayı alıyorsanız, ilgili tablo hasar görmüştür. Sorunu çözmek için:

1. cpanel veya phpmyadmine giriş yapın
2. ilgili tabloyu onarın (repair). cpanelde mysql bölümünde her veritabanı yanında repair ikonu bulunur.

Veya

Yönetici Menüsü>Veritabanı Optimizasyonu

kismina tiklamalisin
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

uAbatman

sağolun sorun çözüldü ...

navruz abi teşekürler ...
Amacımız Öğrenmek ...

Sitki

@ uAbatman

Merhaba :)

zannedersem isimlerde karışma oldu, bu defa "kalan" demek istedin herhalde. Yoksa PM vasıtasıyla mı konu çözüldü. ;)
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

navruz

PM değilde msn yoluyla çözüldü. Arkadaş 15-20 gün önce msn adresimi almıştı.
Yardım isteyince bende kırmadım.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Sitki

Peki, o zaman bulduğunuz çözüm yolunu buraya yazın ki, aynı problemi yaşayan arkadaşlar da bundan faydalanabilsin. Sonuçta burada açılmış bir konu.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

navruz

Çözüm yolu yukarıda kalan arkadaşımızında belirttiği gibi _sys_session tablosunu onarmak. Arasıra benim sitelerdede oluyordu bu hata . Fakat tabloyu onarınca düzeliyor. Fakat uAbatman arkadaşımızın kullandığı serverda ne yaptıysak tabloyu onaramadık. Geriye tek bir çözüm yolu kalıyordu. Tabloyu silip yeniden oluşturmak. Yukarıda zaten verildiği için tekrar yazmanın gereği olmadığını düşünerek çözümü yazmamıştım  :BD:
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye