[Çözüldü] mail yardım

Begonnen von rojbun, 20 Februar 2008, 11:14:38

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

rojbun

merhaba arkadaslar aranızda yeniyim bir sorum olacak.. ben sitem uzerinden mail hesabı açmak istiyorum nasıl yapabilirim bu konuda bana bilgi verirseniz minnettar olurum..

navruz

Merhaba
Hosting ile beraber size  kontrol panel adresi, kullanıcı adı ve şifre verilmiş olması lazım. Kontrol paneline giriş yaparak mail hesabı oluşturabilirsiniz. Hangi kontrol panelini kullandığınızı bilmediğim için tam bir anlatım yapamayacağım. Belirtirseniz tam olarak neler yapacağınızı anlatabilirim. (cpanel, directadmin, plesk gibi)
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Sitki

Evet, navruz anlattığı gibi, öncelikle mail hesabı oluşturulması lazım. Akabinde pragmaMx ayarlar bölümüne girerek, mail verilerini burada anlattığım şekilde girmen lazım.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

ozeraksu

Merhaba eger cpanel kullaniyorsan;

www.siteadi.com/cpanel veya www.siteadi.com:2082 yazman lazim adres satirina

daha sonra ise aşagidaki videoda anlatilani yaparsan bir mail hesabi açmiş olursun

POP3 E-Mail Oluşturmak Videolu

http://www.mattcas.com/tutorials/cp/email.htm
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

rojbun

Arkadaslar Kasserver Kullanıyorum Ama Bu Bilgiler Yetti Tesekkürler. Bilmediğim Konuya Karismama Gibi Bir Huyum Oldugundan Sizden Yardım İstedim Hepinize Teşekkür Ediyorum... :thumbup: