404 hata sayfasi yonlendirme

Begonnen von ozeraksu, 31 Januar 2008, 22:00:13

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

ozeraksu

Merhaba :)

kontrol panel yada htaccess yardimiyla bulunamayan bir sayfa yada klasor oldugunda ana sayfaya yonlendirme nasil yapilir.

htaccess dosyasinda # RewriteBase /www adinda bir satir var bunu nasil düzenleyebiliriz

kolay gelsin
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Sitki

# RewriteBase /www

bu şekilde değiştir ve dene.

RewriteBase /
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

ozeraksu

Merhaba

Bu dediginizi uyguladim sitki bey ama olmadi

navruz

hata.php isimli bir dosya oluşturun ve aşağıdaki kodu .htaccess dosyasına yapıştırıp kaydedin.
Hatta bu dosyayı bir pragma modülü olarak yaparsanız sitenizin bir parçasıymış gibi görünür. ama illa anasayfaya yönlendireceğim diyorsan hata.php yerine index.php yazarsın.
ErrorDocument 404 /hata.php
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

ozeraksu

Merhaba bunu ben cpanelden de yapabilirim ama bu scriptin bu ozelligi destekliyor oldugunu biliyorum onun için buna açıklık getirlimesi gerektigi kanaatindeyim ama sorun şimdilik yok.tesekkurler

Sitki

bu scripte bir göz at, 404 hata sayfası yönlendirmesi de dahil, fakat şimdiye kadar kendim kullanmadım, yani ihtiyacım olmadı.
-> http://www.pragmamx.org/Downloads-op-view-lid-440.html
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!