bayraklari siralama

Begonnen von Yalin, 01 Februar 2008, 07:46:19

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Yalin

slm arkadaslar,

ben simdi almanca "du" bayrakin language php sini sildim ve resimli ile su an gözükmüyor, ama diyer taraflar temeli simdi böyle kalirmi, yani birdaha almanca du secim mümkün olmasin?
ve sadece iki tane bayrak göstermek istiyorum, tüm diyer ayarlarda sadece bu iki dil üzerine mümkün olsun, fransa ve ingilizce gerekmiyor.. bunlarinda sadece html/ anguage dosyasindan silsem yeterlimi?
en son birde siralarini degistirmek istiyorum, bunu nasil basara bilirim :puzzled: türkce ilk sirada almanca ikinci sirada olmasina karsi?

saygilar ve selamlar

edit: buradan türkce sprachdatei ida yükledim, ama malesef menüler türkceye dönmüyor, misal hauptmenü, kategoriler forum vs vs. bunada extra bir language filemi lazim?

* Sitki konuyu çözüldü olarak işaretledi.

Sitki

Merhaba :)

Zitatbunlarinda sadece html/ anguage dosyasindan silsem yeterlimi?
evet, yeterlidir.

Zitaten son birde siralarini degistirmek istiyorum, bunu nasil basara bilirim  türkce ilk sirada almanca ikinci sirada olmasina karsi?
üzgünüm, burada sana yardımcı olamayacağım, bayraklar otomatikman alfabetik sıraya göre ve bunu değiştirmek için language bloğunu yeniden düzenlemek lazım.

Zitatburadan türkce sprachdatei ida yükledim, ama malesef menüler türkceye dönmüyor, misal hauptmenü, kategoriler forum vs vs. bunada extra bir language filemi lazim?
Bu başlıkları doğrudan Blok yönetiminde girmen lazım.
-> http://www.pragmamx.org/Forum-topic-24309-start-msg162536.html#msg162536

Lütfen bir dahakine, mesaj yazmadan önce mutlaka forum kurallarımıza uymanı rica ediyorum
1. Site araması kullanılması lazım
2. Her soru için ayrı bir konu açılması lazım
-> http://www.pragmamx.org/Forum-topic-24337-start-msg162684.html#msg162684
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Yalin

yünaydin abi ve cevabina cok tsk ederim :)

Zitatüzgünüm, burada sana yardımcı olamayacağım, bayraklar otomatikman alfabetik sıraya göre ve bunu değiştirmek için language bloğunu yeniden düzenlemek lazım.
sagol, yani baya arakasinda düsündügümden fazla isi varmis..

Zitatburadan türkce sprachdatei ida yükledim, ama malesef menüler türkceye dönmüyor, misal hauptmenü, kategoriler forum vs vs. bunada extra bir language filemi lazim?
ZitatBu başlıkları doğrudan Blok yönetiminde girmen lazım.
hmm ama o zaman biri siteyi almanca secerse gene türkce kaliyor öylesine, dogru anladiysam...

ZitatLütfen bir dahakine, mesaj yazmadan önce mutlaka forum kurallarımıza uymanı rica ediyorum
1. Site araması kullanılması lazım
2. Her soru için ayrı bir konu açılması lazım
-> http://www.pragmamx.org/Forum-topic-24337-start-msg162684.html#msg162684
özür dilerim, aramayi kulandim ama ince cevaplarini bulamadim..
ikinci ricaginia bundan sonra dikkat ederim, baska forumlar olsa hemen spam der :red:

saygilar

Sitki

Zitatama o zaman biri siteyi almanca secerse gene türkce kaliyor öylesine, dogru anladiysam...
Evet, fakat eğer blok başlıkların çoklu dil olsun istiyorsan, blokların üst kısmına aşağıdaki örnek kodu gir

$blockfiletitle = _SENINBLOK;

ve html/language/ dosyasında kullandığın dil dosyalarına

örneğin bu şekilde kaydet

define("_SENINBLOK", "Blok başlığı");
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Yalin

oki, sagol abi simdikli cok tsk ederim, artik kurcalirim  :thumbup: