pragmaMx-Coppermine Photo Gallery de hata

Begonnen von munzurlu, 11 Februar 2008, 16:46:57

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

munzurlu

Arkadaslar ben  1.9  dan  yeni  1.10  a  gecis yaptim  ve  copperminede  hata  olustu  önceden   thump resimlere cift tiklayinca  resimin  büyük  boyutu  acilirdi.simdi  sadece  thumb olarak cikiyor ve  resim büyük boyut  olarak  görünmoyr  neden olabilir acaba  ?

* Sitki konuyu çözüldü olarak işaretledi.

ozeraksu

Merhaba Ayarlar admin seçenekleri kisminda veritabanini güncelle sekmesini tiklaman gerekiyor

bu yolu izlersen veritabanin güncellenmiş olacak
http://www.siteadi.com/Gallery-act-update.html
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

munzurlu

yaptim  ama  olmadi  sanirim baska bir sorun  var  yine ayni  resimler büyümüyor

ozeraksu

Admin secenekleri kisminda Küçük resimleri ve/veya yeniden boyutlandırılan resimler güncelleniyor (1) basligi altinda yazan yerin altinda Küçük resimler ve yeniden boyutlandırılan reimler kismini işaretleyip en altta Albüm seç kisminda all albumu işaretleyip gonder dermisiniz

munzurlu

hangi admin seceneklerinie  diyorsun kalan anlamadim ?senin  dedigin sekilde bir yaziya  raslamadim ben :BD:

ozeraksu

Coppermine resim galerisi kisminda Admin seçenekleri var oraya tiklamalisin

munzurlu

yaptim ama olmadi  gene aayni   problem

Sitki

Merhabalar :)

v0.1.10 güncellemesinde coppermine ile ilgili doğrudan somut bir değişiklik yapılmamıştır. O yüzden burada tanımlanmış problemin bu güncelleme ile ne kadar bağlı, en azından direkt olarak olduğuna pek ihtimal vermiyorum. Öncelikle, sitenin resim bölümünü ziyaretçiler için açsan, soruna bakma şansımız olur.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

munzurlu

tamamdir ziyaretcilere  actim bakabilirsin sitki abi :thumbup:

ozeraksu

Açtıgınız katagorilerde izin yok herhangi bir katagorideki resimleri goruntuleyemiyoruz.ziyaretci ve uye izinlerine bakarmisniz?

munzurlu

hepsi normal  bende anlamadim neden dir  baska bir sebep   olabilir.

Sitki

Günaydın :)

ilgili albümlerin "Özellikler" bölümüne girdikten sonra, aşağıda "Bu albüm için izinler"

Albüm tarafından görüntülenebilir "Herkes (Herkese acık Albüm)" seçili mi?

Ayrıca Ayarlar bölümünde örneğin klasör ve dosya izinleri 0777 konulmuş mu.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

munzurlu

valla yeniden  kurdum   yinede  ayni  sorun ya olamaz  ? anlamadim  gitti :thumbup:

munzurlu

sorunu buldum  halettim  sagolun arkdaslar.sitki abi  emeklerin icin  sagol  abi kalan arkadas  sende sagol yardimlarin icin

* Sitki konuyu çözüldü olarak işaretledi.