[Çözüldü] Yardim site hata verdi

Begonnen von erzalxxroj, 23 März 2008, 18:05:08

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

erzalxxroj

Fatal error :

.

While executing query "SELECT extension, mime, content, player FROM filetypes;" on Resource id #9

mySQL error: Table 'siteadi.filetypes' doesn't exist

foto galerisinin bloklarini önce orta alttan att1m ayni bloku sonra solla atay1m dedim bu _ekilde oldu ne yapmam gerek

DEM BASH

ozeraksu

Merhaba :)

Zitatfoto galerisinin bloklarini önce orta alttan att1m ayni bloku sonra solla atay1m dedim bu _ekilde oldu ne yapmam gerek

Açıkca söylemek gerekirse burada ne anlatmak istedgini anlamadım daha açık anlatırmısın? :gruebel:
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

erzalxxroj

Ya ben Mx-Coppermine Photo Gallery 1.4.14 ekledim siteye.bloklardan anasayfada görürsün diye center-......scaroll..randum.paictecs diye bir bloku aktif ettim.bu bloku orta alttan sonra sollada atmat1n ve site  bütün uzant1larinda  bu _ekilde bir hata veriyor ... nasil düzeltirim.

DEM BASH

ozeraksu

Kurulum yapmamışsın sanırım update yapmıssın Cppermine>Admin seçenekleri>veritabanını güncelle seçenegine tıklayıp mevcut tabloları onar ayrıca Yönetici Menüsü> Ayarlar>Ayıklama (Debug)-Modüsü aktif mi?
(sadece Yöneticiler için) seçenegini evet olarak seç ve çıkan hatayı degerlendirelim.

Selam
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

erzalxxroj

YAPTIM BLOKLARDA SORUN VARMIS SILDIM

DEM BASH