Köse yazarlari icin istek

Begonnen von Caner_Wien, 23 Januar 2008, 21:17:29

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Baran

Merhaba arkadaşlar bu köşe yazıları PragmaMx ile tam uyumlu çalışmaktadır.Editleyenden Allah Razı olsun:)

Ben 2-3 sitede yaptım hiç bir sorun çıkmadı

Ben  Kurulumu basit bi şekilde Anlatim...

Dosyalari gerekli bolumleri atin
Dikkat Etmeniz Gereken Sql Kismidir Bu Kismi Veritabanina Yolalrken Prefixleri Kendi
Sitenize GÖre Degistirmeyi Unutmayin Aksi Halde Veritabani Calismaz.
Su Sekilde:

CREATE TABLE mx34558_kose_yazarlari

CREATE TABLE kendiprefixiniz_kose_yazarlari

Dosyayı Kendim upluad ettim buyrun >> http://rapidshare.com/files/110723906/KoseYazilari.rar.html  <<

Kolay gelsin..

erzalxxroj

sağolasın  baran arkadaş

DEM BAŞH

hasanbey

Tesekkurler hocam hersy den once katkin icin kurdum calisiyor  her sey ancak arkadasina gonderde bos sayfa cikiyor ve ayrica yine arkadsina gondwerde form da su sekilde Arkadaşına Yollaya bastiginda cikan sayfa bu

Bu yazıyı: test yazisi Arkadaşına yolla
  Unknown column 'username' in 'where clause'Adınız  sorum yok sadece Unknown column 'username' in 'where clause' yazisi var isim yailabilir
                                                     e-posta adresiniz =sorun yok
                                                   Arkadaşınızın adı = sorun yok
                                                    Arkadaşınızın e-posta adresi -sorun yok su sekilde http://img399.imageshack.us/my.php?image=yazilaryy8.jpg
                                           gondere bastiginda bos sayfa bos cikiyor http//www.siteadiniz.net/ modules.php?name=Kose_Yazilari&file=arkadas
databadasami yok yoksa
tesekkurler

ozeraksu

Zitat von: hasanbey am 17 Mai 2008, 17:33:56
  Unknown column 'username' in 'where clause'Adınız  sorum yok sadece Unknown column 'username' in 'where clause' yazisi var isim yailabilir

Gayet açık, scriptin db bilgilerini ya yanlış girmişsin ya dagirdiğin veritabanı tablosunda böyle bir kolon yok. Zaten söylüyor sana PHP bu hatayı.

ZitatArkadaşınızın e-posta adresi -sorun yok su sekilde http://img399.imageshack.us/my.php?image=yazilaryy8.jpg
                                           gondere bastiginda bos sayfa bos cikiyor http//www.siteadiniz.net/ modules.php?name=Kose_Yazilari&file=arkadas
databadasami yok yoksa
tesekkurler

/modules/Kose_Yazilari/arkadas.php
Bul:
if (!eregi("modules.php", $_SERVER['SCRIPT_NAME'])) {
        die ("You can't access this file directly...");
}

Degiştir:
if (!eregi("modules.php", $_SERVER['PHP_SELF'])) {
}

yada
if (!eregi("modules.php", $SCRIPT_NAME['PHP_SELF'])) {
}

yada
if (!eregi("modules.php", $PHP_SELF)) {
}

biri ile değiştirin.

Selamlar

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

hasanbey

}
------------------
}
------------------
sorun degismiyor oradaki ni scrip degistirincede You can't access this file directly diye sayfa cikiyor
ustlerdekini ikisinide yapinca yine ayni dagirdiðin veritabaný tablosunda böyle bir kolon yok. Zaten söylüyor sana PHP bu hatayý.sanirim belittigin  gibi databasada boyle bir kolon konulabilirmi

Gayet açýk, scriptin db bilgilerini ya yanlýþ girmiþsin ya dagirdiðin veritabaný tablosunda böyle bir kolon yok. Zaten söylüyor sana PHP bu hatayý.Indir me yerinden indirdim ve site prefexsini degistirdim o kadar
tesekkurler

ozeraksu

Zitat von: hasanbey am 17 Mai 2008, 22:22:50
}
------------------
}
------------------
sorun degismiyor oradaki ni scrip degistirincede You can't access this file directly diye sayfa cikiyor
ustlerdekini ikisinide yapinca yine ayni dagirdiğin veritabanı tablosunda böyle bir kolon yok. Zaten söylüyor sana PHP bu hatayı.sanirim belittigin  gibi databasada boyle bir kolon konulabilirmi

Gayet açık, scriptin db bilgilerini ya yanlış girmişsin ya dagirdiğin veritabanı tablosunda böyle bir kolon yok. Zaten söylüyor sana PHP bu hatayı.Indir me yerinden indirdim ve site prefexsini degistirdim o kadar
tesekkurler

Stabil bir modul degil bir cok hatası var ve PragmaMx ile uyum sorunu var bazi tablolarin ve modulun elden yeniden gecirilmesi gerekiyor.Bunada kimsenin zamanı olmadıgı gibi benimde yok oyuzden suan icin yapacak bişey yok zaten suan PragmaMx haricinde genelde yabanci modullere yoneldik uyelerimizin sorulari bu yonde site yapisi olarak destek verilmiyor ama buna ragmen elimizden geldigince yardimci olmaya çalişiyoruz bu modulleri yazan kodlayan degiliz ve sorunlari ile tam anlamiyla ilgilenmeye zamanimiz yok bazi şeyleri siz merak ederk ogrenmeye çalışırsanız hem ogrenmiş hemde bişeyler üretmenin zevkini tadarsınız.

Slm

hasanbey

erzalxxroj

Table 'militan.denge_kose_yazidizisi' doesn't exist bu hatayı veriyo ne yapma gerek.

dem başh

ozeraksu

@erzalxxroj

militan.denge_kose_yazidizisi adlı tabloyu phpmyadminden onarmayı dene

Selam

erzalxxroj

orada pypadmin öyle bir dosya yok  sende
kose_yazidizisi  sql si var yüklermisin.

ozeraksu

Zitat von: erzalxxroj am 03 Juni 2008, 11:39:03
orada pypadmin öyle bir dosya yok  sende
kose_yazidizisi  sql si var yüklermisin.

Forum Kurallarını okuyun lütfen.

d.) Burasının pragmaMx.org Resmi Türkçe Destek Panosu olduğunu unutmayalım. Açacağımız konular mutlaka ve mutlaka pragmaMx.org ile ilgili olmalıdır. pragmaMx.org dışı diğer konular (örn: host problemleri, Google vs gibi arama motoru problemleri, pragmaMx.org dışı HTML, CSS, XML gibi işaretleme dilleri soruları ve pragmaMx.org dışı PHP ile ilgili sorular gibi...) öncelikle uyarılarak kilitlenecek, uyarıya aldırış etmeyenlerin konuları silinecek, bu engellemelere rağmen hala devam ediyorsa banlanacaktır.

erzalxxroj

ok pardon  çözüldü zati yaptım yeni bir  modül buldum .

DEM BAŞH

hasanbey

erzalxxroj arkadas foruma yazsaydin ne guzel olacakti nasil yaptigini .Diger arkadaslarimizda faydalanirdi.Forumun amaci bu zaten demi.
Selam

erzalxxroj

modulde sorun vardi onu değiştim isterseniz burada paylaşir.

DEM BAŞH

hasanbey

tabii paylasirsaniz seviniriz
selam

ozeraksu

hasanbey

arkadaslar moduldeki bu yaziyi arkadasina gonderi cozemedim  bunu kaldirsak olmazmi ve nerden kaldirili bu yazi
http://img399.imageshack.us/my.php?image=yazilaryy8.jpg
orada bulunamadigini yaziyor arkadasina gonderi bloklardan tamamen kaldirmak istiyorum digerleri kalabilir
selam

erzalxxroj

Zitat von: hasanbey am 06 Juni 2008, 12:23:46
arkadaslar moduldeki bu yaziyi arkadasina gonderi cozemedim  bunu kaldirsak olmazmi ve nerden kaldirili bu yazi
http://img399.imageshack.us/my.php?image=yazilaryy8.jpg
orada bulunamadigini yaziyor arkadasina gonderi bloklardan tamamen kaldirmak istiyorum digerleri kalabilir
selam
çözüldü modul de eksik yüklem var miş

DEM BAŞH

rumeysa1

slm
ben kurulumu yaptım ancak ana sayfada

You can't access this file directly...

hatsı aldım acaba nasıl duzeltebılırım

ozeraksu