Köse yazarlari icin istek

Begonnen von Caner_Wien, 23 Januar 2008, 21:17:29

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Caner_Wien

php nuke icin köse yazarlari modulu var ben kulanmak istemyiorum pragmamxin herhangi bir modulunu kulanarak köse yazari yapmak istiyoruz misal content modulunu kulanarak ama bunun blockunu yapip yazar resmi ve yazisi blockta cikmasini saglamak icin ne yapmam gerek her eklenen yazi blockta ciksin yazarin yeni ekledigi yazisi  arti ekeldigim diger yazarlarda ayni ciksin  alt alta dizilsin yapimi zorsa ucretli yapan arkadaslar benle diyalok kusrun ücrete gerekiyorsa ödemeye hazirim ucretsiz yaparim diye arkadaslarda allah razi olsun derim  :cul:

CanKan

merhaba

sitki abi de aslinda cok guzel bir köse yazilari modülü var ama paylasmiyor.. :( biraz yardimci olsa tiyolar verse ne iyi olrdu. :smile:

Der Hund bellt, die Karawane zieht weiter.

Caner_Wien

yanlis anlasilmasin alin teri dökmus el emegi neyse ödenir  yada alllah rizasi icin versin

ozeraksu

bunun için türkçe kaynaklardaki köşe yazıları modülünü uyarlayip kullanabilirsiniz

www.bankaciyiz.biz sitesinin download kisminda bu modül var yapmaniz gereken prefixleri editlemek.

iyi çalışmalar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Caner_Wien

aslinda burda 3/5 arkadas toplanip güzel bir köse yazari yapabiliriz ben grafikten uzmanim kod ve güvenik icinde bir kac arkadas olursa iyi birsey cikaralim

Caner_Wien

Zitat von: Caner_Wien am 24 Januar 2008, 10:58:08
aslinda burda 3/5 arkadas toplanip güzel bir köse yazari yapabiliriz ben grafikten uzmanim kod ve güvenik icinde bir kac arkadas olursa iyi birsey cikaralim

verdiginiz adersteki modulu yukedim bu hatayi verdi
Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: spaw_wysiwyg in /www/htdocs/w0091af5/admin/modules/sections.php on line 84

buhatayi verdi   bu prefix nasil degisecegim

$result = sql_query("select artid, secid, title, content, counter from " . $prefix . "_seccont where secid=" . intval($secid) . " $querylang order by title");

ozeraksu

" . $prefix . "_seccont

yazan kisimdaki  mx****_second olan kismi kurulumda verilen sql tablosunda degiştirip phpmyadminden import etmen gerekli.

ayrica bu konuyla ilgili ekran goruntusunu koyarsan ve yaptiklarini detayli anlatirsan daha açiklayici olur

Caner_Wien

sagol baska yöntemle hal etim

Caner_Wien

köse yazarlarini Temanin logosunu altina  nasil abailiriz blockta olamsin webin tema logosunun altinda sirayla yan yana dizilsin

ozeraksu

Arkadaşım dediğin yere bloğu eklersek resimlerle birlikte konu başlıkları yukarıda bence çok yer tutacak ve iyi olmayacaktır...

Bunun yerine logonun sağındaki yere diyelim ki beş kişinin resimini yan yana ekleyip bunların üzerine de Köşe Yazarlarını yazsan ve eklediğimiz her resime tıklandığında da kişi ile ilgili kendi konu başlıklarının olduğu sayfasının açılacağı şekilde ayarlasan daha iyi olacaktir.

iyi çalışmalar

Caner_Wien

Bende Bu Mantigi Düsünmustüm ama gelki webi yaptigim kiseye sor  adam tuturmus logonun altina olsun yazarlar  ben dedigin plani uygulayacagim

hasanbey

hocam bu konuda daha detayli bilgi verirseniz cok iyi olur fotografli ben editleemeye calistim olmadi veya yanlis yaptim.databasadan section var siliceke yer varmi varsa nelerdir ftp dende silinecek dosya varmi yazarlarda zira section dosyasi var
tesekkurler

ozeraksu

Akşam bu modulu paylasacagim suan işteyim detayli olarak kurulumunu anlatacagim.

Selam

ozeraksu

Ekte modulu bulabilirsiniz

Kurulum ve upgrade ----------

1- Dosyaların tamamını serverınızda nuke dizinine geçin
2- kykurulum.php dosyasını bir kereliğine çalıştırın
3- dosyayı çalıştırdıktan sonra yapacağınız işlemi seçin. eğer köşe yazıları 1.0 sisteminizde daha önce kurulu ise
upgrade i seçin ve o şekilde çalıştırın. eski tabloalrı yenileriyle değiştirecek ve db yükseltilmiş olacak.
Bu işlem esnasında eski yazılarınıza herhangi bir zarar gelmeyecek olup olabilecek tek şey eski versiyonda tarih fonksiyonu
olmadığı için ekleme tarihi boş görünecektir. Bunun dışında herhangi bir data kaybı söz konusu değildir.
4- Eğer ilk kez kullancaksanız yeni kurulumu seçin ve tabloları veritabanınızda oluşturun.
5- Eğer upgrade yapıyorsanız yükseltme için admin kalsömrü içindeki dosyaları admin klsörü içine kopyalayaınız. aksi halde yeni yazı ekleymezsiniz

Bu işlemleri yaptıkran sonra tüm işlemler başarı ile tamamlandığını görürseniz kurulum sorunsuz bitti demektir ve kullanıma hazırdır.
Sonraki yapacağınız işlem admin panelinden köşe yazıları modülünü aktifleştirmek ve yeni yazılar ve yazarlar eklemek.

Önemli Not: Kurulumdan önce db yedeğinizi almayı unutmayın. doğabilecek zararlardan modül yazarı sorumlu tutulamaz.

Selam

Dersimli

Kalan bra modulu ekletik hersey tamam da oylama yaptimi bu hata veriyor gerci batim sende de var bu hata
Fatal error: Call to undefined function: update_points() in /home/public_html/modules/Kose_Yazilari/index.php on line 282

erzalxxroj

arkadaşlar biri bu köşe yazılarınıeditleyip uygun hale getirip yapsa ver burada paylaşsa hoş olur.

DEM BAŞH

erzalxxroj

Table 'siteadi.mxb8cd82_kose_yazidizisi' doesn't exist kurdum  yazar ekledim. bloku sag tarafta aktif edince bu hataytı verdi.
dem başh

ozeraksu

Veritabanında mxb8cd82_kose_yazidizisi' tablosunun bulunamadıgını söylüyor. Böyle bir şey normalde çıkmaz fakat kurulum yaparken yarıda kesilmii vs. olabilir. Veritabanını tekrar sorgulatın.

erzalxxroj

ya bir başka arkadaşın sitesinde aynı hatayı vermiş ti veri tabani sorgula derken yeninde mi kuruşlum dosyasını  çalıştırayım .

DEM BAŞH

ozeraksu

Merhaba

Evet yeniden sorguları çalıştır.Eksik olan tablolar mevcut çünkü daha sonra mevcut tabloları onarmayı dene

Selam