[gelöst] SMF Buttonları

Begonnen von konuc, 11 April 2013, 18:52:29

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

konuc

Selamın Aleyküm iyi akşamlar. SMF destek forumlarında aradım ama ne yazık ki bulamadım yardımcı olan olursa çok mutlu olurum. SMF forumumda ki butonları otomatikmen smf'nin default butonları geliyor. Kullandığım temanın butonları mevcut ama aktif olmuyor. Örnek olarak aşağıda ki resimleri koydum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Ve ayrıca hangi temayı kullanırsam kullanayım resim olarak buttonlar görünmüyor sadece yazı olarak geliyor.

Tam olarak istediğim pragmamx'in şuan kullanmış olduğu button resimleri gibi olması.

Saygılarımla

Sitki

Bu kullandigin smf temasina bagli.

Forum Ayarları -> Kullanılan Tema -> Tema Ayarları =Yazı yerine resimleri göster

Eger bu secenek secilmis, ama butonlar gözükmüyorsa, o zaman temada buton olmadigi demektir. Bu durumda ya kendin butonlari ilave edeceksin veya buton iceren bir smf temasi kullanacaksin.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

konuc

Teşekkürler Sıtkı bey dediğiniz gibiymiş sorun çözüldü :) Ama smf teması bulmak çok zor smf pragmamx'e entegre olduğu için smf teması koyduğumda bazı temalar tam oturmuyor kayıyor. Sitenin renklerine uygun istediğim tarzda bir tema bulmak beni baya zorlayacak :)
(http://custom.simplemachines.org/themes/)

Teşekkürler