[Solved] güncelleme

Begonnen von samo23, 23 Oktober 2010, 17:41:55

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

samo23

slm şu anda  pragmaMx 0.1.10, 1.30.2.13/2008-02-02  versiyonunu kullanıyorum buna direk 12 ye geçebilirmiyim yoksa önce 11 mi

yüklemem lazım yükleyeceğim doğru güncelleme  paketi hangisidir bilgilendirirseniz çok memnun olacam

kısacası bu versiyonumu yükseltmek istiyorum sitedeki  bilgilerimi kaybetmeden nasıl yükseltirim üst güncel versiyona

ozeraksu

Merhaba;

Eğer dosyaları sunucunuza eksiksiz olarak kopyalayıp, gerekli izinlerini verdiyseniz, kurulumu tarayıcınızda "/setup/" dizinini çağırarak başlatın (http://siteadresi.com/setup/).

Bu iki kurulum seçeneği arasından birini seçiniz:

* Yeni kurulum
    * Mevcut kurulumun güncellenmesi(bunu seçmen gerekecek)

Kurulum betiği sizin için uygun olan seçeneği otomatik olarak önerir.

Not:Kurulum sırasında mevcut verileriniz korunacak sadece güncelleme yapılacak.0.1.12 sürümünü yükleyebilrsin en son sürümü yüklemen yetecek eski sürümleri kurmana gerek yok.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

samo23

Zitat von: ozeraksu am 23 Oktober 2010, 18:21:43
Merhaba;

Eğer dosyaları sunucunuza eksiksiz olarak kopyalayıp, gerekli izinlerini verdiyseniz, kurulumu tarayıcınızda "/setup/" dizinini çağırarak başlatın (http://siteadresi.com/setup/).

Bu iki kurulum seçeneği arasından birini seçiniz:

* Yeni kurulum
    * Mevcut kurulumun güncellenmesi(bunu seçmen gerekecek)

Kurulum betiği sizin için uygun olan seçeneği otomatik olarak önerir.

Not:Kurulum sırasında mevcut verileriniz korunacak sadece güncelleme yapılacak.0.1.12 sürümünü yükleyebilrsin en son sürümü yüklemen yetecek eski sürümleri kurmana gerek yok.

tşkler söylediklerinizi yaptım hiçbir hata olmadı kurulumda fakat admin sayfasına giremiyorum hatada vermiyor fakat şifre yanlış mış gibi girilmiyor

samo23

güncelleme yaptıktan sonra admin sayfasına giremiyorum admin normal kullanıcı gibi giriyor

samo23

slm  yeni güncel versiyonu kurdum güncellemeden sonra admin paneli açılmadı admin normal  kullanıcı gibi giriyor ama panel hiç yok admin.php?op=welcome böyle bir uzantıyla açılıyor panel yok

samo23

bu sorunuma cevap verecek biri yokmu arkadaşlar

samo23

son versiyon 12 yi yükledim admin paneline hiç girilmiyor şifre değiştim sıfırladım yeniden aldım fakat faydasız hep hatalı giriş deyip duruyor admin paneli açılmıyorr yardım edecek yokmu 2 gündür cevap veren yok başka yerlere açıp duruyorum konuyu ama lütfen yardımcı olacak yokmu

samo23

eski versiyona döndüğümde sorun yok 10 da çalışıyor 12 de çalışmıyor halen cevap verecek yokmu

ozeraksu

samo23

yok olmuyor onuda yapamıyorum admin le alakalı hiç birşey açılmıyor

Sitki

viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

samo23

yüklememmiştim hemen yüklüyorum

samo23

sunuç aynı yine hatalı giriş diyor uysa şifre doğru

ozeraksu

phpMyadmin ile veritabanınıza bağlanın. SQL Sorgusu bölümüne girin. Oradaki alana
update mx12345_authors SET pwd='8f10d078b2799206cfe914b32cc6a5e9' where aid='adminnicki';(adminnicki yerine editor ID nizi yazacağınızı söyleyeyim.) komutunu çalıştırın. Şifreniz deneme olacaktır. Şimdi deneme şifresiyle giriş yaparak Yönetici Düzenle sayfasından şifrenizi tekrar değiştirebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta şifreniz en fazla 18 karakter uzunluğunda ve İngilizce dışındaki dillerde bulunan harflerin (ğ, ü, ş, İ, ı, ç, Ö, ö, Ğ, Ü, Ş, Ç.. gibi.) olmadığı bir şifre olmalıdır. Şifrenizi kesinlikle deneme olarak bırakmayın ve şifrenizi yazarken mutlaka harf ve rakamlardan oluşmasına özen gösterin.

mx12345 olan öneki kendi prefixinizle değiştiriniz

Sitki

Yönetici Menüsü -> Kullanıcı Ayarları -> Seçenekler

Kullanıcı adında boşluklara izin ver : Evet
Kullanıcı adında özel karakterlere izin ver : Evet
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

samo23

evet teşekkürler işe yaradı bu  :thumbup: