Anketle İlgili Bir Sorun?

Begonnen von Ciwan_, 26 September 2010, 17:12:00

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

Anket Modulunde Bazı Shel rfi lif Açıkları Arama Programlarında Pragmamx Anket Modulunde Cooikes Kodu Çekilebiliniyor Bu Sorun Yaratırmı Ayrıca Alınan Çıkan Kodları Eklemem İsteniyorsa Eklerim Ama Güvenlik Nedeniyle Eklemedim Bu Konuda Sitki Abi Ve Moderator Arkadaşlar Anket Modulunu Bi Kontrol Etse iyi olur  ayrıca çıkan bazı hata listeleride  (mainfile.php,modules.php ve includes içindeki bir yer de hatalar alınıyor çıkan hata dosyaları inceleseniz ) Sevinirim
Çıkan Bir Kod:
Is false - name=Surveys&pollID=1&forwarder=modules.php?name%3DSurveys%26op%3Dresults%26pollID%3D1&voteID=1&=oy+ver [Cookies] mxxxxxxxxxxxxx=xxxxxxxxxxxx;style=1
xxxx olan kısımlar md5 şifresiydi onu yazmadım
Saygılar

ozeraksu

kullandiğin temayi gözden geçir ilk önce temanla alakalı olabilir eğer nuke tabanlı bir tema kullanıyorsan bu hataları alman muhtemel
İyi çalışmalar dilerim
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Sitki

@ Ciwan_
Lütfen, sorularini anlasilir bir sekilde yazarsan, memnun olurum. Cok karisik, hic özen göstirlmeyerek yazilmis, anlasilmasi güc.

ZitatAyrıca Alınan Çıkan Kodları Eklemem İsteniyorsa Eklerim Ama Güvenlik Nedeniyle Eklemedim
ÖM vasitasiyla bana gönderebilirsin.

ZitatIs false - name=Surveys&pollID=1&forwarder=modules.php?name%3DSurveys%26op%3Dresults%26pollID%3D1&voteID=1&=oy+ver [Cookies] mxxxxxxxxxxxxx=xxxxxxxxxxxx;style=1
xxxx olan kısımlar md5 şifresiydi onu yazmadım
Hayir, bunlar sifre degil, sadece cookie'nin adi ve olasi degeri...

Genel olarak konuyu daha saglikli degerlendirebilmek icin, daha fazla bilgiye gerek var. Dogrudan parametreleri belirtmeteden nasil cookie lere ulasilabiliyor olasiligini göremiyoruz.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Ciwan_

tema pragmaya ait bir tema ama sitki hocam size pm olarak ayrıntılı anlatmaya çalıştım mümkünse baksanız sevinirim teşekürler