istek

Begonnen von ByDersim, 31 August 2010, 14:22:15

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

ByDersim

merhaba
siir modulu , koylerimiz modulu , fikra modulu , elinde mevcut olan arkadaslar paylasabilirmi saglam calisan bu modullere ihtiyacim var
Not : konu acmadan once 1 saat arastirip actim duyrulur bilginize , verilen modullerin linkleri kirik oldugu icin mecbur acmak zorundaydim ,

Son olarak bir soru daha sorucam konu acmiyayim tekrardan php-nuke modulleri pragmamx portalina ne kadar uyumlu ne kadar uyumsuz bu konuda bilgi verirseniz sevirim.  forumda verilen bir kac bilgiden pek birsey anliyamadim ? nuke modullerini buraya sorunsuz kurabiliyormuyuz yoksa editleme mi yapmamiz gerekiyor ? tesekkurler

ozeraksu

merhaba istediginiz moduller ektedir.

ZitatSon olarak bir soru daha sorucam konu acmiyayim tekrardan php-nuke modulleri pragmamx portalina ne kadar uyumlu ne kadar uyumsuz bu konuda bilgi verirseniz sevirim.  forumda verilen bir kac bilgiden pek birsey anliyamadim ? nuke modullerini buraya sorunsuz kurabiliyormuyuz yoksa editleme mi yapmamiz gerekiyor ? tesekkurler

Nuke modullerinin kurulumu PragmaMx ekibi olarak tavsiye edilmez ama kurup denemek ve kullanmak size kalmıştır.sorun oluşturabilecek nuke modullerinden PragmaMx ekibi sorumlu tutulamaz.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

ByDersim

tskler ilgilendigin icin ama moduller calismiyor ne yazikki ?

ByDersim

Merhaba bu modulleri yukluyorum ama sair eklenmeden siirde eklenmiyor fikrada ayni sekilde ondada sorun var mysql veri tablolarini phpmyadmin'e okuttum yanliz Siir modulunde bulunan sairler mysql veri tablosunu phpmyadmine yazdiramiyorum ? bu konuda aciklama yaparmisiniz

ozeraksu

bu konuda destek olamayacagim çünkü nuke modulu bu konuda destek veremiyoruz pragmaMx ekibi olarak

ByDersim

peki pragmamx portalinin modülleri yokmu  ? pragmamx tabanli portallara bakiyorum  bu moduller eklenmis ve calisiyor bir durumda sizin verdiginiz modullerde sorun olabilirmi acaba ? nuke tabanli moduller ise bu kurulan moduller o zaman onlari kurmaktan baska bir cozum yok gibi gorunuyor ? bu sistemin kendine ait muhakkak bu tarz modulleri vardir sanirim ?

ozeraksu

Nuke tarzı modüllerde tek problem $prefix lerin dogru tablolara okutulmaması sql tablolarını okuturken nuke_siir gibi önekler vardır kendi kuracaginizi sistemde nuke tabanlı olmadığı için önek mx12345_siir gibi birşey olacaktir bunlari kendinize göre düzenleyiniz birazda PHP bilginiz varsa yapabilirsiniz.

ByDersim

evet dediginiz gibi nuke tabanli modullerin ön tablo eki nuke'dir
ornek olarak nuke_siir sql tablo dokumunu boyle okutamayiz zaten
modullerin $prefix dizinini degistiriyorum ama modul calismiyor
sair ekle diyorum mesela veritabanina yazildi ibaresi ekranda geliyor ama phpmyadminden kontroll ettigim zaman gorunurde hic birsey yok ne yazikki
ek olarak $prefix hakkında birsey sorucam mumkunse
verdiginiz ornek : mx12345_siir
mx ibaresini anliyamadim pek  deneme_siir olarak ornegin okutuyorum bunun basina mx ibaresini mi koymamiz gerekiyor sistemin tanimasi icin  pragmamx yazilimini inceledigimde php nukeden ornek alinarak yazilmis bir sistem oldugunu goruyorum php bilgim evet var ama bu modulleri anliyamadim nedense olmadi nuke surumune ait bir suru modul deniyorum fakat hic bir tanesi calismiyor ?
pragmamx kurulumunda olusturdugumuz veritabaninami yukluyoruz modulleri yoksa phpmyadminden baska bir veritabani olusturup boylemi okutmamiz gerekiyor ?
bu sadece bir soru ve uygulamamda su sekilde
pragmamx kurulumda acmis oldugum veritabanina bu modulleri okutuyorum ve modulun calismadigini gordugumde okuttugum verileri siliyorum aynı dizin icinde farkli bir veritabani olusturuyorum fakat yine ayni sekilde modul calismiyor calisan bir siir modulu yada fikra modulu bulursam eger
calisan modulu editleyip istedigim sekilde yonlendiricem ama calisan bir modul'e denk gelmedim
pragmamx kullanmak istiyorum diger portallardan suanda en iyisi bu hizli kaliteli guvenli vsvs.
bu siir yada fikra konusunda yardimci olabilirseniz calisan bir modul var ise cok sevinirim..
burada cogu arkadas'in sitelerinde bu moduller onceden calistirilmis durumda bir cogunu takip ettim cunku
hepsi calisiyor ayni moduller ile yukleme yapmislar sanirim sorun nerde bilmiyorum anliyamadim gitti..
konunun moderatoru olarak yardiminizi bekliyorum iyi calismalar