[Solved] coppermine resim gosterimi

Begonnen von Ciwan_, 21 April 2010, 13:22:34

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

http://demo.pragmamx.org/Gallery-act-displayimage-album-random-cat-0-pos-rnd3.html
neden benim sitemde resimler boyle acilmiyor eklentisimi yok acaba coppermine Coppermine-1.4.26 mx son surumunede guncelemis durumdayim ama demo adresindeki gibi acilmiyor resimler tesekurler

munzurlu

sanirim burda  copermenine  extra  lichtbox eklentisi  yapilmis .. onu bu modul   icin  editlersen  sende  de  olur..

Eren Aslan

Evet Aynen Lichtbox Eklentisi Yapilmamis Yada Hatali Yapilmis ..Elinde Eskiden Kalma Varsa Temayi Degistir Olur...

Saygilarimla...

ozeraksu

merhaba

1.4.26 versiyon itibariyle prettyphoto eklentisi pakette mevcut. Otomatik olarak
yüklüdür ve sadece ayarlar bölümünde "pluginsleri yönet" linkine tiklayip bu eklenti aktiflestirilmesi lazim.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Ciwan_

Enable plugins      Yes     No  ( Manage plugins )
Buna Yes Demisim Ama Degisen Bir Sey Yok Eklenti Nerde Yukleyecegim Nasil Yukleyebilirim Yardimci Olsaniz Sevirinim

Ciwan_

ozeraksu valla dedigine baktim bende olmadi nerde hata yapmis olabilirim bana bildirirsen sevinirim saygilar eger mumkunse eklenti varsa buraya ekleyebilirmisin birde resimli gosterme imkanin olsa sevinirim saygilar

Ciwan_

ozeraksu yoneticim cevab alabilirmiyim zamaniniz varsa halen olmadi yardim etseniz cok iyi olur

Sitki

1. dikkate aldın mı, 1.4.26 sürüm itibariyle, yani bu sürüm sende mevcut olması lazım.
2. Coppermine Ayarlar bölümünde, Genel Ayarlar kısmında Pluginsleri yönet linkini tıklayıp,  jQuery prettyPhoto v1.0 eklentisinin sağ tarafındaki "i" simgesi tıklayıp eklentiyi çalıştıracaksın. mx-port temasını kullandığından emin ol.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!