[Solved] my_galerry hatasi

Begonnen von Ciwan_, 28 Februar 2010, 00:53:15

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

my galery de resim eklerken admin onayina gelince yani bir resim gonderildi onayla derken onayladigimizda resim onaylamak yerine my galeri resim galerisinin genel ayarlar kismi aciliyor nedeni nedir yardim etseniz sevinirim

Baran

evet genel bir sorun olarak görülüyor, sanırım sistemden kaynaklı bir sorun..

yönetici arkadaşların bilgisine

Ciwan_

yonetici arkadaslar ilgilenseniz sevinirim sitki abi bide modul istegim vardi onada baksan kolay gelsin saygilar

Sitki

Sorun bende mevcut değil.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Baran

merhabalar

ama sorun durup duruken nasıl olir ki sitki abi ?

yani şimdiye kadar herhangi bir şey yoktu, bu henüz yeni oldu hiç bişey anlamadım ve bir çok kişide olmuş sanırım

Edit by Sitki: Alıntıyı sildim, gerek yok.

Sitki

Zitatve bir çok kişide olmuş sanırım
Sadece iki kişide.

Ayıklama modusunu açın ve hata bildirisi olup olmadığın kontrol edin. Ayrıca şimdiye kadar çalışıyor olup da birdenbire çalışmıyor olması, belki kendinizin herhangi bir bireysel değişiklikten kaynaklanır olabilir.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Ciwan_

sitki abi degisiklik felan olmadi:( durduk yere olan bisey bide dikkatimi cekti resim yuklenmis ftp de modules my galeri dosyasinda temp dosyasina resmi yukluyor yani Gallery icine yuklememis modulde ve resimde goruldugu gibi resim yukleniyor admin onayinda gonderilen (eklenen) resmi yuklemek istedigimizde resim silinebiliyor burda ama onaylamak isteyince  my galerry ayarlar kismi aciliyor sebebi nedir sizce saygilar

flod yapmak istemedim cozumu yaptim suan sorun cozulmus gibi my galeri icindeki galerry dosyasini 777 ve icindekileri 777 chmod verince duzeldi birde setings 777 yapip temp dosyasida 777 olmali admin resim yuklenemiyor sorunu icinde ayarlardan kb ti artirmak gerek tesekurler