news block

Begonnen von Ciwan_, 09 September 2009, 23:12:04

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

bana gazeteoku.com sitesi tarzında haber blocku lazım goglede baktım degisen haber blocları var ama resmin boyutu ya cok küçük yada görünmüyor baya uğraştım ama denk geldiğim herkes aynı sorunu yaşıyormuş navroz arkadaşın bloc unada baktım güzel ama dediğim gibi gazeteoku tarzı olması gerek uğraştım ama resim veya yazıda sorun yaşıyorum:( elinizde varsa paylaşırsanız sevinirim

2. si pragmada news modulu güzel ama ben haberleri kategorize edemedim veya sanırım ya yanlış yapıyorum yada o kısım yok ben haberleri kategorilere bölmek istiyorum ana sayfada spor guncel politika normal bir haber site tarzı görümüşsünüzdür (ana sayfa kısmında spor guncel politika seklinde baslıklar ve baslık altında bi kucuk resim ilk haberin ve  alt alata belirlenmiş 3-4 başlık)ama bunu pragmada başaramadım sanırım bu tarz bir bloc yok eğer varsa bunuda paylaşırsanız sevinirim pragmanın çıkacak olan yeni sürümünde bunlar bu tarz şeyler ele alınsa mükemel olur yeni 11 versiyon için ellerinize sağlık  :morning: :cul:

Ciwan_

4 soru sormuşum baya zamandır cevab yok  :gruebel: