mx-fresh_blue tema kayması

Begonnen von Ciwan_, 26 August 2009, 21:15:45

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

şimdi mx-fresh_blue temasını kulanıyorum fakat şu var son explorerde bu hata yok fakat ie 7 de ust menu dağılmış vaziyette ve sağ kısım görünmüyor yani görünmüyor dediğim aşırı sağa kaymış pc ekranına sığmıyor fakat firefoxta sorun yok operadan açtığımda ise site daha beter sağ ve sol kısımlar normalin 2 katı büyüklüğünde umarım anlatabildim ie 8 de sorun yok firefoxta sorun yok sadece ie 7 ve operada sorun var çözüm varsa yardımcı olursanız sevinirim teşekürler

Sitki

İlgili siteye link lazım, ya da Firefox eklentisi olan Firebug kurup sorunu kendin çözmeye çalışman gerek.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Ciwan_

şimdi sıtkı abi dediğinizi firefox a kurdum şimdi firefoxta logoda sorun yok ama site ekrana sığmıyor yani aşağı kısımda kayma kısmı var o şekilde ortalayabiliyorum internet explorerde ise hem site ekrana sığmıyor hem üst kısımdaki logo parçaları var onlar bir birinden uzak uzak olunca ara kısımlar berbat görünüyor buraya kadar umarım anlaşıldı opera tarayıcısından siteyi açıyorum bu sefer site hem sağ hem sol bloklar uçmuş kenar kısma dolmuş gorunmuyor mecbur kaydırıp bakıyorum logo komple aralar boşluk olmuş sorun ne olabilir sürekli bakıyorum yapamadım sizlerde baksanız sevinirim saygılar

Ciwan_

cevabı düzeltip ekleyecektim ama olmadı kusura bakmayın özürdilerim üst üste yazdıgım için

bu opera goruntusu

bu internet explorer

buda firefox

resimlerdede goruldugu gibi demek istediğim anlaşıldı umarım internet explorerde menu de genişlik ve sağa kayma var

operada logo kısmı sağlam ama sol menuler genişlemiş ve site sağa kaymış

firefoxta logo ve menuler normal ama site sağa kaymış

sağa kaymış derken altta cubuk umarım farketiniz site ya sağa ya sola o cubukla ancak düzeltebiliyorsunuz
mesela sol menuye bakacasanız o cubugu sola getirip menu net gorunuyor ama bu sefer sağ menu kayboluyor kayıyor

daha nasıl anlatayımki:) umarım düzelir yoksa temayı değişmem gerek yardımlarınız için teşekürler

Eren Aslan

Tema %100 Mu . Burada Ferifox Görselliği Hepsinden  İyi İE 6.0 7.0 Görsellik Zayıf İE 8.0 De Biraz Daha İyi Sende Siten Üzerinde FeriFox Teşvik Et..

Saygılarımla...

Ciwan_

alakası yok %100 de yaptım 1024 te alaka kuramadım zaten onlar belirlenmiş neyse temayı değiştim zaten ama menulerden kaynaklanmış olabilir yapılan temalar bazı menuleri modulerin boyutlandırmasıyla aynı değil sanırım