Bu fonksiyon ('Configure') mevcut değil. Hatasi

Begonnen von macrocan, 26 Mai 2009, 20:37:40

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

macrocan

Selamun Aleykum

Öncelikle belirtmek isterimki pragmaMx cok begendim. Tam istedigm bir sistem.

Hemen soruma geceyim yeniyim az ömce hostuma kurdum hersey kuruldu hatasiz ancak Yönetici menüsünden ayarlar bölümüne girdigimde hata ile karsilasiyorum. acaba sorun neden olusuyor yardimci olabilirmissiniz?

simdiden tesekkürler

navruz

Merhaba :)
Ftp ile dosyaları gönderirken sorun oluşmuş olabilir. admin klasörünü tekrar yükleyerek denermisiniz.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

macrocan

merhaba

dediginiz gibi yaptim ancak hata devam etmekte.
cevabiniz icin tesekkurler

navruz

Sunucunuzda admin/modules klasöründe settings.php dosyası var mı? Kontrol edermisiniz.

pragmaMx Türkiye

navruz

Bu hata setting.php dosyasının bulunmaması halinde ortaya çıkabilecek bir hata. Bu dosya düzgün yüklenmemiş olabilir. Tekrar yükleyerek deneyin.

Sonuç alamazsanız gerekli giriş bilgilerini özel mesajla gönderirseniz yardımcı olabilirim.

pragmaMx Türkiye

macrocan

cok saol kardes hala ayni bir degisen yok. bilgileri özel mesaj ile gönderdim. simdiden tesekkürler

navruz

Sorun php'nin glob fonksiyonunun sunucunuz tarafından pasifleştirilmiş olmasından kaynaklanıyor.
Hizmeti kimden alıyorsanız bu fonksiyonu açtırmanız gerekiyor. Aksi halde pragmaMx, yönetim bölümündeki dosyaları listeleyemeyeceğinden yönetim bölümü şu an olduğu gibi bomboş görünecektir.

pragmaMx Türkiye

macrocan

bir alt versiyonunu denemistim böyle bir hataya rastlamadim ama ?

navruz

0.1.10 sürümünde bu işlem farklı bir yöntemle yapılıyordu. 0.1.11 sürümünde ise glob fonksiyonu ile yapılıyor.
Bu sebeple 0.1.10 sürümünde hata almamanız normal.

pragmaMx Türkiye

macrocan

cok saolun yardiminiz icin.

rahatsiz edip islerinizden alikoyduysam affola.

allah yar ve yardimciniz olsun selametle.