[Solved] Web_News te hata

Begonnen von Ciwan_, 03 Mai 2009, 00:43:59

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Ciwan_

An XML error occurred on line 21: EntityRef: expecting ';'                  web news kisminda bu hata verdi ne yapmaliyim yardimci olsaniz sevinirim :(

Ciwan_

ya 21 ci satir diyor ama nerde bunu belirtin kusura bakmayin acil cevab:( lazim  :red:

Baran

Zitat von: Ciwan_ am 03 Mai 2009, 00:43:59
An XML error occurred on line 21: EntityRef: expecting ';'                  web news kisminda bu hata verdi ne yapmaliyim yardimci olsaniz sevinirim :(

merhaba ciwan_

sorun haberin başlığından kaynaklanıyor bu hatayı verince.

Haber başlığında yanlış tırnak işareti kullanıldığında bu hatayı verir..

siz kendi sitenizdeki haberleri göstermek istiyorsanız haber başlığını düzelterek sorununuzu düzeltebilirsiniz..

ama başka ajansların haberlerini gösteriyorsanız sizin yapacağınız bir şey yok :)

sealmlar

Ciwan_

baska sitenin haberini kulanmamisimki fakat modulu pasiflestirdim bu sorundan dolayi sorun olmaz degilmi cozum bulamadim mecbur pasif ettim 24 saati gecti cevab verilmedi :) ne edeyim

Baran

dediğim gibi haber başlıklarındaki tırnak işaretlerinden dolayıdır, bazen bendede o problem oluyor, haberi düzeltince sorun çözülüyor..

başka bir sitenin haberlerini ekle aynı sorun varmı, konrtol et ?

Sitki

Web News modülünden doğrudan gelen bir hata değil, bağlanmış sitenin RSS/RDF Dosya, URL den kaynaklanan bir sorun. Ya ilgili dış siteden link düzeltilecek, yada bu hatalı linki web news modülününden çıkaracaksın.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Ciwan_

sitki hocam tam anlayamadim cevabi dosyaya dokunmamisimki daha once sorunsuzdu simdi bu hata var nerde duzenleme yapmam gerek tam anlayamadim yardimci olsaniz cok guzel olacak cevab icin tesekurler

Baran

ZitatBağlanmış sitenin RSS/RDF Dosya, URL den kaynaklanan bir sorun. Ya ilgili dış siteden link düzeltilecek, yada bu hatalı linki web news modülününden çıkaracaksın.

daha öncede belirtiğim gibi ve yine burada denildiği gibi, RSS dosya adresinden kaynaklanan sorundur...

http://www.siten.com/backend.php?op=news  veya başka bir sitenin RSS adresini vermişsin, sorun adresin içeriğindedir.

daha öncede belirtiğim gibi kendi sitenin RSS adresini vermişsen haber başlıgını yazarken tırnak işaretlerine dikkat etmen gerekir. Yani bunun gibi tırnak işaretlerini  ' şu şekilde yapman sorunu ortadan kaldırabilir

selamlar

Ciwan_

hocam valla baktim yine sorun yok yani orginaligine dokunmadim bende pasif ettim:(