[Solved] News (dosya)

Begonnen von sahin, 25 April 2009, 19:44:09

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

sahin

Merhaba bu konularda yardimci olursaniz memnun olurum..tskler

1=News haber blokunu ana sayfada gösterince  yanyana 2 haber asagiya dogru 5 haber sitenin orta altinda gösterince ana sayfanin sol tarafi sag tarafa gidiyor büyüyor 3 cm kadar ce logoda parcalanmis ve site böylelikle bozuk gösteriyor ana sayfa ben bu News blokunu nasil biraz enine kücültebilirim...
2=benim kullandigim tema mx-com ve bu temada login en üste logonun sag tarafinda ben bu logini nasil silebilirim..
Yasamak direnmektir..

Baran

merhaba şahin,

hangi haber bloğunu kullanıyorsunuz ?

pragmaMx'ın orjinal haber bloğunumu, yoksa başka bir blok mu kullanıyorsunuz ?

bu konuda bilgi verirsen yardımcı olabilirim

mx-com' daki login bölümünüde

themes/mx-com/theme.html dosyasını aç

{LOGINFORM}

şu yazıyı silmeniz gerek

kolay gelsin

sahin

Baran merhaba evet  (News (DOSYA)  orjinal evet jnewste cikan haberleri birde bu sekilde sitenin alt kisiminda gösteriyorum ama sanirsam enine büyük biraz 2 tane yan yan geliyor sabit onun icin ortaya büyük geliyor az bir kac cm kücük yapabilsem belki sorun cözülür ama dosyasini bilsem yapabilirim sagol heval baran..
Yasamak direnmektir..

Baran

şahin inanın hiç bir şey anlıyamadım :)

şimdi hangi bloğu kullanıyorsunuz, block-jnews.php mi ?

ayrıca iki bloğu yanyanamı kullanıyorsunuz, sade ve açık bir şekilde sorunu yazarsanız ..

sahin

Baran arkadas jnews sorunsuz calisiyor o sitenin üst kisminda benim bu dedigim  en alta gelen blok halindeki news(dosya) blokunda bazen büyüyor nedense biraz enine kücültürmsem belki sorun cikarmaz
login icin o dedigim select bulamadim ---   <td colspan="2" style="background-image:url(images/theme_04.jpg);" width="715" height="137"></td>
   <td style="background-image:url(images/theme_05.jpg);" width="219" height="137">{LOGINFORM}</td>
bu kodlar degilmi sildim bunlar gene olmadi özel acarsan :cul:
Yasamak direnmektir..

sahin

buldum baran arkadas sagol tskler hallettim
Yasamak direnmektir..