İçerik Yönetimi

Begonnen von paradoxx, 29 März 2009, 00:36:22

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

paradoxx

Merhabalar;

Yeni tanıştım pragmaMx ile kurulum yaptım gerekli işlemler tamam ama menü ve içerik konusunda pek başarılı olamadım.

Kendimce 3 kategori ile menü tarzında sol tarafta blog-müzik-program alt alta göstermesini sitiyorum tıklayınca da o bölümle ilgili yazıları ekrana getirmesini istiyorum ana sayfada en son hangi konu ile ilgili içerik girildiyse onları göstermesini istiyorum karışık şekilde zaman sıralaması ile pek uzun oldu ama ben bunu çözemedim yapamadım almacandan da hiç anlamamıyorum.

Baran

merhaba biraz daha detaylı anlatırmısınız.

tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ?

paradoxx

3 menü yaratmak istiyorum blog müzik program bunlara webde gözüme çarpan gerekli linkleri ekleyerek siteden ziyaretçilerin kullanımına sunacağım. çok profesyonel değil zaten kişisel blog tarzında olacak ama ben bu pragmamx i çözemedim joomla kullanırken de 3 ana kategori eklemiştim ana sayfada menü oalrak ekledim sonra yeni içerik girdiğimde bana kategori seçmek ve içeriği doldurmak kalıyordu bu pragmamx de pek beceremedim.

Baran

merhaba sanırım bu işiniz görecektir.

Sommarie Açılır kapanır menü. Bir çok özellikte target blank link verebiliyorsun...

Sommaire Paramétrable v3.2 (Customize Menu)

http://www.pragmamx.org/Downloads-op-getit-lid-468-noJpC-.html

----

Herhangi bir sorun yaşarsan burdan yazarsan yardımcı olurum

Sitki

Gerekli ayarlamaları rahat ve hızlı bir şekilde Menümanager ile de yapabilirsin. Menü dili Türkçe olarak zaten mevcut.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!