Hikaye modülü ekleme sorunu

Begonnen von lovebeggar, 09 Februar 2009, 21:56:55

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

lovebeggar

Merhaba;

Hikaye modülünde başkalarının gönderdikleri Eklenmeyi bekleyen 9 Hikaye var şeklinde gözüküyor.ama yönetim modülüne girdiğimde Bu fonksiyon ('hikayece') mevcut değil. şeklinde hata alıyorum.Sizce neden olabilir. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi Çalışmalar

keko62

Merhaba  öncelilke  bu tobloyu phpmayadminden sql sini calıstır ve nuke_katler  yazan yere senin prefixsin yaz  sonra hata ortadan kalkar kolay gelsin

#
# Tablo döküm verisi `nuke_katler`
#

INSERT INTO nuke_katler VALUES (1, 'Romantik', '', 0, '0000-00-00');

navruz

Merhaba
Yabancı modüllerde yardım almak için kodlarıda paylaşmanız gerekir ( Bu tür modüllerin bir çok versiyonu var. Elimizde olsa bile hangisi olduğunu bilemeyiz. )

Zitat von: keko62 am 10 Februar 2009, 11:56:00
#
# Tablo döküm verisi `nuke_katler`
#
INSERT INTO nuke_katler VALUES (1, 'Romantik', '', 0, '0000-00-00');

Bu kodla sadece Romantik isimli bir kategori eklemiş olursunuz. Hiçbir çözüm sağlamaz.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

keko62

;)  Merhaba  haklı  olabilirsin nevruz arkadas  ben  arsivimdekinden  örnekler verdim modüls kısmını kompile yeniden editlemisim sapasaglam ve düzünli calısıyor simdi sadece  yapman gereken tek sey phpmyadminden prafixs deistirmek  onun yerine kendi prefixsini yazman   www.siteadi.com/admin.php kısmında modüllerden aktif etmek kalıyor
  Tablo için tablo yapısı `nuke_katler` NUKE yazan yere kendi prefiksini yazacaksın sql deistireceksin yükleyeceksin bukadar  kolay gelsin

İNDİR
http://rapidshare.com/files/196799440/Hikaye2_1__1_.0-SP2.rar.html

lovebeggar

Merhaba kontrol ettim.Zaten kendi prefixim yazılı. :gruebel:

navruz

Yukarıdaki modülün admin dosyaları modules/Hikaye/admin dizininde bulunduğundan bu hata meydana geliyor. Php-nuke'nin son sürümlerinde admin dosyaları bu şekilde kullanılabiliyordu. Fakat Pragmamx'in 0.1.10 sürümünde bu özellik bulunmuyor. modules/Hikaye/admin klasöründe bulunan links.php dosyasının ismini links.hikaye.php olarak değiştirip admin/links klasörüne, case.php dosyasının ismini case.hikaye.php olarak değiştirip admin/case klasörüne atarsanız bu sorunu çözersiniz.

Fakat bu modülün Pragmamx'te sorunsuz çalışması için bir çok düzenleme yapılması gerekiyor. Yönetim bölümünde oluşan hataları elimden geldiğince düzelttim. Mesaja eklediğim dosyayı modules/Hikaye/admin klasöründeki index.php dosyasıyla değiştirin.

pragmaMx Türkiye

lovebeggar

Çok teşekkür ederim Yardımlarınız için.Sorun Çözüldü. :thumbup:

Yalnız Şöyle bir sorun oluştu:admin yönetimden hikaye yönetimine girdiğimde hata veriyor.Ama hikayeler menüsünden girip alttan yönetime tıkladığımda sorunsuz bir şekilde giriyor.Neden kaynaklanmış olabilir?

İyi Çalışmalar

navruz

Aldığınız hatayı yazarmısınız.

pragmaMx Türkiye

keko62

ZitatYukarıdaki modülün admin dosyaları modules/Hikaye/admin dizininde bulunduğundan bu hata meydana geliyor. Php-nuke'nin son sürümlerinde admin dosyaları bu şekilde kullanılabiliyordu. Fakat Pragmamx'in 0.1.10 sürümünde bu özellik bulunmuyor. modules/Hikaye/admin klasöründe bulunan links.php dosyasının ismini links.hikaye.php olarak değiştirip admin/links klasörüne, case.php dosyasının ismini case.hikaye.php olarak değiştirip admin/case klasörüne atarsanız bu sorunu çözersiniz.

Fakat bu modülün Pragmamx'te sorunsuz çalışması için bir çok düzenleme yapılması gerekiyor. Yönetim bölümünde oluşan hataları elimden geldiğince düzelttim. Mesaja eklediğim dosyayı modules/Hikaye/admin klasöründeki index.php dosyasıyla değiştirin

nevruz arkadaş anlatmıs  uygulaman gerekiyor isimleri deiştir sorun cözülür kolay gelsin

lovebeggar

Zitat von: keko62 am 12 Februar 2009, 01:00:32
ZitatYukarıdaki modülün admin dosyaları modules/Hikaye/admin dizininde bulunduğundan bu hata meydana geliyor. Php-nuke'nin son sürümlerinde admin dosyaları bu şekilde kullanılabiliyordu. Fakat Pragmamx'in 0.1.10 sürümünde bu özellik bulunmuyor. modules/Hikaye/admin klasöründe bulunan links.php dosyasının ismini links.hikaye.php olarak değiştirip admin/links klasörüne, case.php dosyasının ismini case.hikaye.php olarak değiştirip admin/case klasörüne atarsanız bu sorunu çözersiniz.

Fakat bu modülün Pragmamx'te sorunsuz çalışması için bir çok düzenleme yapılması gerekiyor. Yönetim bölümünde oluşan hataları elimden geldiğince düzelttim. Mesaja eklediğim dosyayı modules/Hikaye/admin klasöründeki index.php dosyasıyla değiştirin

nevruz arkadaş anlatmıs  uygulaman gerekiyor isimleri deiştir sorun cözülür kolay gelsin

Bu şekilde yaptım sorunum  çözüldü. Artık gelen hikayaleri görüp ekleyebiliyorum. Ancak admin yönetimden hikaye yönetimine girdiğimde Not Found

The requested URL /.php was not found on this server. şeklinde hata veriyor.Ama hikayeler menüsünden girip alttan yönetime tıkladığımda sorunsuz bir şekilde giriyor.Neden kaynaklanmış olabilir?

navruz

Zitat von: navruz am 11 Februar 2009, 19:40:29
Mesaja eklediğim dosyayı modules/Hikaye/admin klasöründeki index.php dosyasıyla değiştirin.
Dikkatinizden kaçmış sanırım. Yukarıda verdiğim dosyayı modules/Hikaye/admin klasöründeki index.php dosyasıyla değiştirmeniz gerekiyor. Aldığınız hata bundan kaynaklanıyor.

pragmaMx Türkiye

lovebeggar

Zitat von: navruz am 12 Februar 2009, 10:12:26
Zitat von: navruz am 11 Februar 2009, 19:40:29
Mesaja eklediğim dosyayı modules/Hikaye/admin klasöründeki index.php dosyasıyla değiştirin.
Dikkatinizden kaçmış sanırım. Yukarıda verdiğim dosyayı modules/Hikaye/admin klasöründeki index.php dosyasıyla değiştirmeniz gerekiyor. Aldığınız hata bundan kaynaklanıyor.

Tekrar index dosyasını silip modules/hikaye/admin dosyasına attım ama düzelmedi.index dosyasında değiştirmem gerekn birşey varmı?

navruz

admin/links/links.hikaye.php dosyasında aşağıdaki değişikliği yap.
Bul
adminmenu("".$admin_file.".php?op=hikayece", ""._AHikaye."", "hikayece.gif");
Değiştir
adminmenu("admin.php?op=hikayece", ""._AHikaye."", "hikayece.gif");

pragmaMx Türkiye