[Çözüldü] Brightsideoflife temasinda admin sorunu

Begonnen von kumlukoz, 02 Januar 2009, 19:43:10

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

kumlukoz

Yeni denedigim bu temada söyle bir uyari aldim. ve sayfa bos,

"Bu tema DOCTYPE ayari olarak XHTML gerektiriyor!"

yardiminiz icin simdiden tesekkürler.
pragmamx ile yeni tanistim.

navruz

Merhaba
Yönetici Menüsü > Ayarlar > HTML ayarları > Sayfa geçerlik sağlama kısmını xhtml olarak seçerseniz sorununuz çözülecektir
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

kumlukoz

ilginiz icin tesekkur ederim, ama sorun giderilmedi. yine ayni, sadece admin kisminda bu sorun, normalde sorun cikarmiyor.

navruz

Söylediğimi yaptıysan sorun olmaması lazım. Önbelleği boşalt bağlantısına tıklayarak önbelleği boşaltıp bir de öyle dene.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Sitki

Yönetici menüsünde Ayıklama-Modüsü'nü aktifleştir ve brightsideoflife tema seçimiyle tekrar yönetici menüsüne tıklayarak gelecek olası hata bildirisini buraya yaz. Muhtemelen sorun sadece Türkçe dil seçiminde olabilir.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

kumlukoz

sorun sadece turkce dil secimnde. hic bir ayar yapmadan diger dillerde sorun yok. enterasan bir durum, turkce dil secenegini eksikmi yapiyorlar

Sitki

Sorun bulundu ve çözüldü.

Temanın functions.php dosyasında.

Bul:
        $part['preg'][] = array('#(<br /> ' . _ADMINLOGOUT . '</a></div>)\s*</div>#sU', '$1<div style="clear:both;"></div></div>');

Değiştir:
        $part['preg'][] = array('#(<br /> ' . preg_quote(_ADMINLOGOUT, '#') . '</a></div>)\s*</div>#sU', '$1<div style="clear:both;"></div></div>');
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

kumlukoz

cok tesekkur ederim sorun bu sekilde giderildi.