Köşe Yazılarında Tarih

Begonnen von Tanimsiz, 21 Oktober 2008, 08:09:32

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Tanimsiz

merhaba
Köşe yazısı eklerken  tarih kısmı boş geliyor.
http://www.simeranya.com/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=viewarticle&artid=38

eklerken tarihi girmemize ragmen kose yazisina baktigimizda sifir olarak gorunuyor.Bunu nasil cozebiliriz?
tesekkurler

Sitki

Merhaba :)

bu modülü kullanmıyorum, fakat muhtemelen tabloları oluştururken bir hata meydana gelmiş olabilir. Veritabanında tarih yazılıyor mu, bunu önce bir kontrol et. Gerekirse ilgili tabloyu yeniden oluşturman lazım. İlgili tabloda „date“ alanına bak.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Tanimsiz

-- Tablo yapısı: `mx69e595_sections_comments`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mx69e595_sections_comments` (
  `cid` int(10) NOT NULL auto_increment,
  `rid` int(10) NOT NULL default '0',
  `userid` varchar(25) NOT NULL default '',
  `date` datetime default NULL,
  `comments` text,
  `score` int(10) NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`cid`),
  KEY `cid` (`cid`),
  KEY `rid` (`rid`),
  KEY `userid` (`userid`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

`date` datetime default NULL,

var ama birsey anlamadim.

ozeraksu

Merhaba

Öncelikle kurmuş oldugunuz köşe yazilari modulu pragmamxin mevcut _section tablolarini kullanarak uyarlanmiş. bu modülü kullanırsaniz eger section modülünü kullanamazsiniz. bagamsiz tablolardan olusan köşe yazilari modulunu kullanmani öneririm.sanirim bu modülü kurarken _section tablolarini kaldirmadan yüklemeye çalişmişssin ama tablo içerigi degişmemiş.kullanmak istiyorsan $prefix_section ile başlayan tablolari silip daha sonra köşe yazilari modulunu import etmen lazim phpmyadminden. burada prefixlerine dikkat etmerlisin yoksa çaliştiramazsin.önerim forumda vermiştim oradaki modülü kullaniniz.

Kolay Gelsin
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

munzurlu

bende   köse yazilari ilen ilgili bir  problemi  yazayim  .burda  konu acik oldugu icin yeni  konu acma  geregi  duymadim..

sorun benim  köse  yazilarinda  yorum yapildigi zaman yorum  yapanin nicki degilde ip numarasi cikiyor.. bunu nerde  degisebilir.yorumu yazip önizleme yapildiginda  nick  olarak  gönüyor ancak  yaziyi  yolladiginda ip numarasi  görünüyor sadece... bunu sanirim degisebiliriz .bilen  arkdas varsa bende cok ugrasmis olmam:-)) :thumbup:

selam