smf 1.1.6 ya pragmamx koprusu

Begonnen von rumeysa1, 18 Oktober 2008, 21:31:35

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

rumeysa1

slm ben smf 1.1.6 yı kurdum ancak bır turlu pragma koprusunu kureamadım sıtedekı butun onergelerı ınceledım fakat yıne sonuc alamadım bunun dısında smf 1,4 ıle daha ıyı kuruldugu yonunde bır soylem aldım eger boyle ıse bır dowdload lınkı alabılırmıyım. :smile:saygılar

ozeraksu

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

navruz

Merhaba
Zitat von: rumeysa1 am 18 Oktober 2008, 21:31:35
slm ben smf 1.1.6 yı kurdum ancak bır turlu pragma koprusunu kureamadım sıtedekı butun onergelerı ınceledım fakat yıne sonuc alamadım
Yönergeleri birebir uyguladıysanız sorun olmaması lazım. Olası sorunlarıda forumda arama yaparsanız bulabilirsiniz.
Zitat von: rumeysa1 am 18 Oktober 2008, 21:31:35
bunun dısında smf 1,4 ıle daha ıyı kuruldugu yonunde bır soylem aldım eger boyle ıse bır dowdload lınkı alabılırmıyım. :smile:saygılar
Güvenliğiniz için en son sürümü kullanmanızı tavsiye ederim. Böyle bir söylemi ilk defa duyuyorum ve doğru olduğunu sanmıyorum.

Pragmamx için son çıkan köprü smf 1.1.5 sürümü içindir. 1.1.5 sürümünü kurduktan sonra köprüyü uygulayın ve 1.1.6 yama paketini yükleyin. (Yönetici panelinden paketi otomatik olarak kurabilirsiniz.)

1.1.5 için download linklerini ve kurulum aşamalarını Dokuwiki bölümünde bulabilirsiniz. http://www.pragmamx.org/doku.php?id=tr:mxsmf
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye