Video ve mp3 eklemeye Browser eklemek

Begonnen von Tanimsiz, 16 September 2008, 23:52:45

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Tanimsiz

merhaba videolar ve musiki modulu icin  direk bilgisayardan ekleme secenegini yapamazmiyiz?
gozat(browser) secenegini nasil yapabiliriz?Direk bilgisayardan siteye yuklenmesi icin?
tesekkurler

navruz

Merhaba :)
Biraz php bilginiz varsa modül dosyalarını düzenleyerek yapabilirsiniz. php.net manuel sitesinde upload konusunda örnek kodlar bulabilirsin.
http://tr2.php.net/features.file-upload

Gerekli kodları yazdıktan sonra upload etmek dizinin CHMOD değerini 777 yapmayı unutma.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Tanimsiz

hocam karmasik gibi geldi hele benim gibi kodlama dili ile arasi olmayan biri icin bu cok zaman alacak gibi geliyor.
Sizden rica etsem Videolar modulune entegre etseniz diger modulleri onu baz alarak ben ayarlamaya calissam olmazmi?

navruz

Şu an için yapmam zor. Ama ileriye doğru müsait olursam belki yapabilirim.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Tanimsiz

Sitki abi yada ozeraksu arkadas sizlerin durumu buna musait midir acaba?rica etsem_?

Tanimsiz

ozeraksu

Zitat von: Tanimsiz am 17 September 2008, 16:47:21
Sitki abi yada ozeraksu arkadas sizlerin durumu buna musait midir acaba?rica etsem_?

En basit yöntem sitenin dizininde mp3 diye bir klasör olustur müziklerini videolarını o dizine at daha sonra www.siteadin.com/mp3/ornekmuzik.mp3 şeklinde link verebilirsin.(türkçe karakter,boşluk,noktalama işareti kullanmadan)
burada altını çizmem gereken nokta eger bunlari kendi hostunda barındırırsan siten yavaşlar ve hostingin kasar zamanla.free sitelere yükleyip ordan link verebilirsin.

Veya Şurada dosya upload modulunu kendin duzenleyip kullanabilirsin

Selamlar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Tanimsiz

hocam dediginiz yontemle yukleyerek yapiyorum ama arkadaslar cok zoor oluyor onlari eklemek o sekilde.birde video stream bolumune mesela bilgisayardn video yuklumek.

dediginiz dosyayi indrdim ama
- Allowed Extensions:gif|jpg|png|jpeg
- Max File Size = 100 KB

yani fazla bi ise yaramaz mesela bi  video yuklemek ımkansız

ozeraksu

Merhaba

Sanirim resim önizleme kısmına video ekliyorsun o nedenle bu hatayı alıyorsun kontrol ediniz lütfen

Video Adresi (URL) veya <embed> kodu* kısmına ekleyeceksiniz videonuzu siz saınırım Resim Önizleme Adresi (URL) alanına bunu ekliyorsunuz.

Selam

Tanimsiz

Abi hepinizden kusura bakma diyerek baslamak istiyorum sanirim tam olarak anlatamadim.

demek istedigim mp3 modulune veya video modulune  coppermine albumundeki gibi direk bilgisayarimdan dosya ekleyebime seceneginin olmasi.

verdiginiz dosyayi denedim sadece 100kb boyutuna kadar cekiyor ve module entegre degil kendi basina calisiyor.Bununa bilgisayarımdan bir video yuklemek imkansiz gibi.

ozeraksu

Coppermine de anlatııgın foksiyon resim dosyasının yolunu gösteriyosun ve coppermine gallery ise resim dosyasını album/ dizini altına atıyor.Bunu video modulu için yapman mümkün degil.sana anlattıgım yolu takip edersen daha basit.dosyanı ftpye at ve bu şekilde video modulunde video yolunu www.siten/dosyakonumu/dosya.avi gibi yapabilirsin.

Selam

Tanimsiz

ilerki surumlerde umarim bunlarii goz onunde bulundururlar cunku cok guzel bir ozeliik olur butun yoneticiler mesela ftp ye girmedende bilgisyarından video ekleyebilme yetkisine sahip olmalilar.
tesekkur ederim.