themeda login gözükmüyor.

Begonnen von Baran, 13 August 2008, 16:19:30

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Baran

merhaba arkadaşlar:)

Bugünlerde çok ilginç şeylere rastlıyorum.Daha sorununu çözemedim ama sanırım sorun aynı şey.

Ana sayfada login blogu gözükmüyor.login blogunu theme.html ye class şeklinde yerleştirdim.

Ama www.site.com/Your_Account.html ye girdigin zaman görünüyor.

Eger ben kodu yanlış atmışsam neden your account modulunde gözüküyor ?

Bakın şu resim your account sayfasından çektigim resiim ve login blogu sorunsuz bir şekilde görünüyor.

göründügü gibi login blogu gözüküyor.

Bu resmide ana sayfaya geldim orda çektim.Bakın az önce your account sayfasında görünen login, ana sayfada gözükmüyor.Sadece siyah şekilde gözüküyor.

Umarım tam bir şekilde anlatabilmişimdir.

Ayrıca Aktüel oturumun ne oldugunu ögrenebilirmiyim.

Selam ve saygılarımla.

ozeraksu

Öncelikle nasil bir tema kullanıyorsun ismi nedir?

ZitatAyrıca Aktüel oturumun ne oldugunu ögrenebilirmiyim.

Aktüel oturum üyenin sitede geçirdiği süre boyunca oturum bilgileri (kullanıcı adı ve parola) geçerliliğini belirleyen bir parametre bunu Yönetici Menüsü>Ayarlar>Oturum ve Oturum-Çerez (Cookie) geçerliliği: kısmından düzenleyebilirsin.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Baran

mx-zero temasını kulanıyorum, ama tamamiyle kendime göre editlemişim her yerini.

Aktüel oturum artık geçersiz diyordu dün ?

şöyle yapim normal mx-default temasını aktif edim orda login  var zaten, eger orda görünürse demekki sorun kodların yazılışında.

Şayet görünmesse o zaman genel anlamda bir problem var .

ozeraksu

Başka bir bilgisayarda veya farklı tarayıcılarla denermisin tarayıcının cookie geçerliliğinde sorun olabilir.

Baran

merhaba aynı tarayıcıyla your account modulunde sorunsuz giriş oluyor ama :)

başka bir temada denedim aynı şey oldu, sanırım veritabanında bir sorun mevcut !

inşalah yanılıyorum.

selamlar

ozeraksu

PHP-Nuke tema kullanırsan your account giriş parametreleri ve kodlamalar degişiktir.cookie bilgilerini kontrol et.konuya eklenecek başka bir şey olmadığı kanaatindeyim
İyi çalışmalar

Baran

merhaba pragma teması kulanıyorum.

şimdi şöyle,login ana sayfada gözükmüyor.

your account modulunde gözüküyor ve sorunsuz bir şekilde giriliyor.