[Çözüldü] Köse Yazilari Modulünde Hata

Begonnen von munzurlu, 09 August 2008, 11:16:18

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

munzurlu

Arkadaslar  benim köse yazilari modülünde yorum yapilan  yerde Unknown column 'username' in 'where clause' diye  bir  hata  gelyior

ayrica ayni bölümde yazar yazilarinin üst tarafinda Unknown column 'bposition' in 'field list' hatasi v ar  neden olabilir acaba?

tessekkürler

ozeraksu

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

munzurlu

orda gösterdigin sekilleri  denedim hicbiri olmadi

ozeraksu

Stabil bir modul degil bir cok hatası var ve PragmaMx ile uyum sorunu var bazi tablolarin ve modulun elden yeniden gecirilmesi gerekiyor.Bunada kimsenin zamanı olmadıgı gibi benimde yok oyuzden suan icin yapacak bişey yok zaten suan PragmaMx haricinde genelde yabanci modullere yoneldik uyelerimizin sorulari bu yonde site yapisi olarak destek verilmiyor ama buna ragmen elimizden geldigince yardimci olmaya çalişiyoruz bu modulleri yazan kodlayan degiliz ve sorunlari ile tam anlamiyla ilgilenmeye zamanimiz yok bazi şeyleri siz merak ederk ogrenmeye çalışırsanız hem ogrenmiş hemde bişeyler üretmenin zevkini tadarsınız.

Slm

munzurlu

sitki arkdas  sitendeki köse yazilari modulünü buraya  ekleyebilirmisin?mümkünse

keko62

Unknown column 'bposition' in 'field list' hatayi belirtmiş 'Bposition' 'Alan listesi' bilinmeyen sütun içeride

selam munzurlu bu modül tamamen kusursuz   calısıyor kendim dün aksam kurdum ve simdi kusursuz calisiyor 

dosyalari gerekli bolumleri atin
Dikkat Etmeniz Gereken Sql Kismidir Bu Kismi Veritabanina Yolalrken Prefixleri Kendi
Sitenize GÖre Degistirmeyi Unutmayin Aksi Halde Veritabani Calismaz.
Su Sekilde:

CREATE TABLE mx34558_kose_yazarlari

CREATE TABLE kendiprefixiniz_kose_yazarlari

burdan indir  kur  saygılarımla   hata ortadan kalkacaktır

http://rapidshare.com/files/162927363/KoseYazilari.rar.html

munzurlu

ben   zaten su an   bu   modulu   kullaniyorum.eyvallah   keko  da ama ben   sitkinin  sitesindeki modulu   istedim.onun sitesindeki modul dha  hosuma  gitti. ;)  yinede  tessekkürler :) :thumbup:

munzurlu

bu  arada  bu   modulu nerden buldugunuda  sorabilirmiyim.:-)

ozeraksu

Zitatbu  arada  bu   modulu nerden buldugunuda  sorabilirmiyim.:-)

Forumda verilmişti Re: Köse yazarlari modulu istiyenler buyrun.

Sitki

Merhaba  :)

@ munzurlu

üzgünüm, buradaki Köşe Yazıları modülü sadece Akçaabat-Acısu.Com sitesine özel olarak uyarlanmış bir modüldür, dağıtımı şimdilik düşünülmüyor.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

munzurlu

e hadi  genede dankeschöhn  diyek ne edek . :)hec  olmazsa cevap  yazdin

Dersimli

Zitat von: munzurlu am 15 November 2008, 17:05:10
e hadi  genede dankeschöhn  diyek ne edek . :)hec  olmazsa cevap  yazdin

Aynen en azinda cevap yazdi senden bi ara istemistik bi modul kı sana ait olmayan bize cevap bile vermedin !

munzurlu

hangi modulu istemistin hemsehrim :-)söyle hemen

Dersimli

munzurlu

Dersimli

Barut