eBoard Forumda ban atma.

Begonnen von Baran, 24 Juli 2008, 10:50:49

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Baran

merhaba arkadaşlar :)

deneme amaçlı bir üyeyi >eBoard>Konrtol Paneli>Üye aradan üyeyi yasakladım.

Ancak forumda açtıgı konu ve cevapların hepsi duruyor.Sadece isminin altında yasaklandı diyor

Yani normalde o üyenin tüm açtıgı konu ve ceapların silinmesi lazım ken aynı şekilde duruyor ?

Yapmam gereken başka bir işlem varmı bu durumda ?

Selamlar

navruz

Merhaba :)
Banlama o üyeyi forumdan uzaklaştırmaktır. Açtığı konu ve cevaplar silinmez. Mesajları kendin silmen lazım
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Tanimsiz

Smf forumda uye silerken actigi konular ve mesajlari sil secenegi var onu deneyebilirsin.

Baran

navruz arkadaş böyle bir eklenti yapabilirmiyiz.onu uzaklaştırırken tüm açtıgı konu ve cevapları otomatikmen silinsin.

yanı örnegin adam gece girip 100 konu açabilir kötü içerikli.bunun hepsini silmen baya zaman alır.

bu yüzden böyle bir eklenti olursa çok güzel olur.

Selamlar

navruz

Zitat von: Baran am 24 Juli 2008, 12:41:01
navruz arkadaş böyle bir eklenti yapabilirmiyiz.onu uzaklaştırırken tüm açtıgı konu ve cevapları otomatikmen silinsin.
Bu biraz mantıksız görünüyor bana. Madem tüm konularını sileceksin, uzaklaştırmaya gerek yok. Üyeliğini silersin olur biter. eBoard hiç kullanmadığım için bilgi sahibi değilim.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Baran

üyeligini silersin o guzelde :)

yinede o kötü içerikli konu ve cevaplar otalıkta gezecek.işte diyorum tek tek silmede zaman alır.o üyeyi silerden tüm  yazılarıda silinseydi dha güzel olurdu.

inşalah ileride böyle bir şey geliştirilir.

Selamlar

Baran

merhaba flod yapmış olacagım ama size anlatmak istedigim durumu birde resimde göstermek istiyorum.

Bakın Resimde üyenin ip adresi banlanmış ve o forumda açılan tüm konuları otomatıkmen silinmiştir. ve eboard forum kulanılıyor.

Sanırım bunu kendileri bir eklenti olarak yapmışlar:)

Biz bunu yapabilseydık güzel olurdu.

ozeraksu

Bu eklenti degil şöyleki:
Kendi sitende bir adet üye konumu belirlersin
Forum Başlığı > Kontrol Paneli>Üye konumu> kısmında yasaklı adında bir üye ouşturursun.daha sonra yasakladığın üyeleri burada belirlersin avatar belirlersin.
Üyenin yazdıgı konuları ise kendin teker teker elle silersin ve not düşersin 'Bu üye sitemizden uzaklaştırıldığı için tüm mesajları silinmiştir.' şeklinde başka türlü eklentiyle yapamazsin.vermiş oldugun resimdeki kişide aynı şekilde yapmıştır.

En basit çözüm yolu budur.

Selam
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Baran

hım  anladım ;)

teşekürler