vkp_news_lastarticles

Begonnen von Baran, 23 Juli 2008, 11:17:28

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Baran

merhaba :)

daha önceden sanırım yanlışlıkla bu blogu siteden sildim.ve şuan bu blugu aktif etmek istiyorum.

Ama seçenekler sag,sol,orta alt ve orta üst tek var..

Ben bunu sag(haber) olan yere açmak istiyorum..

Bunu nasıl yapabilirim..

Saygılarımla.

ozeraksu

Ayarlar kısmında blok yönetiminden

Yeni blok ekle diyorsun daha sonra Block-Last Articles.php seçiyorsun.konum olarak sağı seçiyorsun sıralama olarak en alt sıraya koyuyorsun bu degeri 99 yap.
Bu blok haberlere girdiginde sağ kısımdaki haber arşivini gösterir ayrıca kullanılmaz.Haber arşivini sitende block olarak göstermek istiyorsanız bunun için    Block-Old_Articles adında bir block mevcut.

Selamlar

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Baran

merhaba sorun tam olarak şu, ftp de bu blok oldugu halde ben yeni blok açmak istedigimde bu blok orda gözükmüyor.

diger vkp ile başlayanlarda gözükmüyor ama onlar habere tıkladıgında var.sadece bu vkp-lastartciles blogu gözükmüyor habere tıkladıgın zaman.

ozeraksu

Sormak istedigim Yönetici Menüsü->Blocklar kısmında Pozisyon: sağ (Haber) altında

Başlık               Tür/Dosya Adı                            Durum      Gören
Last Articles   vkp_News_Lastarticles (DOSYA)   Aktif      Tüm Ziyaretçiler

şeklinde mi görünüyor?

Selam
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Baran

işte burda o blok yok. digerleri var ama bu blok yok  :gruebel:

Sitki

Merhaba :)

Hangi pragmaMx sürümünü kullanıyorsun?

Muhtemelen ilgili blok veritabanında mevcut değil.

Bu durumda aşağıdaki komut ile bloğu veritabanında elden ekleyebilirsin. Tabi bunu yapmadan önceden PREFIX olan kısmı kendi önekin ile değiştirmen lazım.

ZitatINSERT INTO `PREFIX_blocks` (`title`, `position`, `weight`, `active`, `refresh`, `time`, `blockfile`, `view`) VALUES ('Last Articles', 'r', 2, 1, 0, 0, 'block-vkp_News_Lastarticles.php', 0);
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Baran

evet hocam en başta 0.1.9 dan yapmıştım. şimdi 0.1.9 un bu blogunu aktif edersem olur mu ?

eger o şekıl olmuyorsa bu dediginiz yöntemi uyglim.

Sitki

Buradaki bildirimize istinaden dünden itibaren eski sürümlere ekip olarak artık daha destek vermiyoruz. Bir an evvel güncel sürümü yükseltmen önerilir. Ki buradaki sorun 0.1.10 sürümünde giderilmiştir. Yinede 0.1.9 için yukarıdaki vermiş olduğum komutu kullanabilirsin.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!