[Çözüldü] PragmaMx 0.1.11 Cikti Mi ?

Begonnen von pragmamx_master, 12 Juli 2008, 13:16:39

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

pragmamx_master

Merhaba,

PragmaMx.org ve PragmaMx.fr, pragmaMx 0.1.11 serisini kullaniyor. Ancak bunun hakkinda biz kullanicilara dair bir guncellenme yok yada ben goremedim. Admin panelinden bu konuya iliskin bir sey yazmiyor, dosyalarin versiyonlarini incele dedim hersey normal, sadece bir dosya eski versiyon cikti :

includes/mx_modrewrite.php - suan ki versiyonu 1.19 ancak ben 1.14 serisini kullaniyormusum, download bolunmunden baktim buna iliskin bir dosyada goremedim.

<meta name="generator" content="pragmaMx 0.1.11 - by http://pragmamx.org" />
salut & selam :)

Sitki

Merhaba :)

şu anda güncel sürüm 0.1.10 dur.

pragmaMx 0.1.11 sürümü önümüzdeki günlerde çıkması muhtemeldir. Son çalışmaları yapmaktayız. Biraz daha sabır edeceksiniz.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

pragmamx_master

Anladim, peki yenilikler var mi ? biraz ip ucu  :smile: Sabirsizlikla bekliyoruz.  :bye:
salut & selam :)

erencan

emeğiniz için çok sağolun  ben yeni sürümler de modullerde sag bloku ayarlama özelliği ekliye bilirmisiniz..
ben bunu sorunu çok yaşıyorum  örneği üye kayıdında sağ blok yok bende üye bilgilerinde. bunu kendimizin yarlayacabileceği bir panel eklenebilir mi?

SAYGİLAR...
YARİN UMUTTUR YAŞAMASINI BİLENE....

Baran

Zitat von: erencan am 20 Juli 2008, 10:50:35
emeğiniz için çok sağolun  ben yeni sürümler de modullerde sag bloku ayarlama özelliği ekliye bilirmisiniz..
ben bunu sorunu çok yaşıyorum  örneği üye kayıdında sağ blok yok bende üye bilgilerinde. bunu kendimizin yarlayacabileceği bir panel eklenebilir mi?

SAYGİLAR...

merhaba zaten güncel sürümde dediginiz özellik var. Ayarlar>Sag blokları Göster Her zaman seçili olması lazım...

Selamlar :)

Sitki

Zitatmodullerde sag bloku ayarlama özelliği ekliye bilirmisiniz..
Bu imkân zaten mevcut ve sanırım forumda da bir kez soruldu ve cevaplandı.

İlgili modülünün index.php dosyasında.

Bul:
if (!defined("mxMainFileLoaded")) die ("You can't access this file directly...");

Altına ekle:
$GLOBALS["index"] = 1;

1 = sağ blok aktif
0 = sağ blok pasif

Ayrıca konuyla ilgili ayarlar bölümünde grafik seçenekleri altında da bazı ayarlamaların yapılması mümkün.
viele Grüße

Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

erencan

Zitat von: Baran am 20 Juli 2008, 11:08:54
Zitat von: erencan am 20 Juli 2008, 10:50:35

SAYGİLAR...

merhaba zaten güncel sürümde dediginiz özellik var. Ayarlar>Sag blokları Göster Her zaman seçili olması lazım...

Selamlar :)
o zaman her modulde oluyor haber ve köşe yazarlarinda iki tane sağlok oluyor.....
sağol sitki arkadaş...

SAYGILAR...

Baran

o zaman sizde sitki arkadşaın dedigini yapın o daha uygun :)

erencan

sitki arkadaş peki sol bloku yok etmek içi ne yapmam gerekiyor .

SAYGİLAR...

Sitki

hangi temayı kullaniyorsun?

Ayrıca yeni konu için yeni bir başlık açın lütfen.
viele Grüße