Kurulumún sonunda Hata

Begonnen von yorum, 22 Mai 2008, 19:25:09

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

yorum

Ya arkadaslar bir türlü kuramadim bu programi ,  ben denemek icin lycod.de den yapayim dedim, herseyi dogru yaptigima eminim.

bitisden bir önce.

Şimdiye kadarki kurulum statüsü

* Bu konfigürasyon dosyası ../config.php başarıyla üretildi.
    * caglayankasabasi_de_db veritabanına bağlantı başarıyla yapıldı.
    * Mevcut olan konfigürasyon dosyasının bir kopyası sonraki isim ile başarıyla üretildi: 20080522071517_bak_20080522072312.
    * Seçilmiş veritabanın boş olduğu için, bir yedekleme yapılmasına gerek yok.

Sonra devam basinca.

Şimdiye kadarki kurulum statüsü

*

Sistem tabloların hiçbiri kontrol edilemedi/üretilemedi, bu dosyada systabledefs tanımlama dosyaları bulunmuyor.
    * Veritabanı-yedeklemesi yapılmadı.

Veritabanı tamamen kurulamadı. Kurulum başarısız oldu.

Tablolar-Dönüşümü/Üretimi tamamlandı.

isin icinden cikamadim, lütfen yardim edin

Baran

muhtemelen db bilgilerini yanlış vermişsiniz. orayı iyice konrtol edin. config.php deki db bilgileriyle tam uyuşuyor mu ?

ozeraksu

@yorum

Mevcut forumda kurulumun anlatıldıgı bir başlık var incelersen faydalı olacaktır.
http://www.pragmamx.org/Forum-topic-23886.html

Selam
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

yorum

cevablar icin tesekkürler,  azten sizin anlattiginiz gibi yaptim, config.php olusdukdan sonra chmod 666 yapiyorum, acip icinede bakdim hepsi dogru, ama olmuyor , sonunda hep yanlislik var. db bilgileri dogru oldugu halde

Baran

merhaba önce 666 yapıp sistem onu okuyacaktır. onu yaptıktan sonra 777 yapacaksınız ve  kuruluma devam edeceksınız.zaten config.php nin içinde db bilgilerin yanlış olsa dahi kurulumda dogru verırsen otomatık olarak orayı düzeltecektir.

selamlar