[Çözüldü] Php-Nuke'den Pragmamx'a geciste hata

Begonnen von pragmamx_master, 11 Juli 2008, 16:21:49

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

pragmamx_master

merhaba,

bir siteyi php nuke'den pragmamx'a gecirmek sitiyorum ancak bir yerde hata veriyor :

www.benim-site.com/ (burada php nuke kurulu )

www.benim-site.com/news/pmx/ buraya pragmamx dosyalarini attim. setup.php'den dosyalar calistirdim ancak news/pmx/ 'de, config.php dosyasini istiyor. ancak config.php dosyasi yok cunku ilk kez pragmamx kurulacak. sistemi nasil guncelliyebilirim ?
salut & selam :)

ozeraksu

Merhaba

1.Yapmış oldugunuz update mi yoksa yeni bir kurulum mu gerçekleştiriyorsunuz?
2.config.php dogru yerdemi?

Selam
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

pragmamx_master

php nuke'yi pragmamx'a çevirmek istiyorum. bunun icin kurulumda hata veriyor zaten ilk mesaja tum detaylari yazmisim.

Sitki

Merhaba :)

eğer Türkçe kurulum yaparsan, gelen olası hataları daha net anlayabilir, ona göre düzeltme yapabilirsin. Yukarıdaki gelen hata bildirisi şudur:

Lütfen önceki versiyonunuzun config.php dosyasının ve orada beyan edilen veritabanı giriş verilerinin doğru olduğundan emin olunuz.

Bunun uygulaması tabi sana kalmıştır.

Ayrıca daha önceden belirtmiştim, resim yerine sorunlarını oldukça tekst olarak yazmandır. Örneğin yukarıda gelen hata bildirisini yazsaydın yeterli olurdu. Uyulmazsa, lazım olmayan resimler silinecektir.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

pragmamx_master

dogru haklisiniz ancak alismisim galiba, bazi seyleri asmam gerekiyor.

simdi config.php yerinde, peki neden hayla bu sekilde hata veriyor ?

www.site.com buradaki php nuke (bunu alip pragmamx yapmak istiyorum ancak baska bir dizine :

www.site.com/site/pmx/ bu dizeine tum dosyalar attim, pmx 1.10 zip paketindeki tum dosyalari. daha sonra www.site.com/site/pmx calistirdim ve setip'ta guncelleme yapmak istedim cunku bu sekilde www.site.com 'da kurulmus olan php nuke'nin tablolari yeni kurdugum pragmamx'in tablolari ile degisecek. ancak config.php hatasi veriyor ? neden acaba ?

tum pragmamx dosyalari alip direk www.site.com 'un ustunemi koymalimiyim ? yoksa ayri bir klasore pragmamx'in dosyalari atip convert etmelimiyim ?

pragmamx_master

Sorunu çozdum. Php nuke'nin config.php'sini alip pragmamx dizinine attim ve guncelledim ve site pragmamx'a geçirilmis oldu  :smile: