[Çözüldü] SMF entegrasyon paketini yuklemede hata

Begonnen von pragmamx_master, 24 Juni 2008, 10:45:49

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

pragmamx_master

merhaba,

ftp'den tum dosylar silindigi icin, onceden kullandigim 1.1.4 smf versiyonunu ftp'ye attim. entegrasyon paketini yuklemek istedigimde hata verdi. bende upgrade 1.1.5 pketi yukledim ve 1.1.5 smf versiyonunu yuklemis oldum. ancak ayni sekilde entegrasyon paketi gene hata veriyor. bu problemi ansil cozebilirim ?

images :

salut & selam :)

navruz

Zitat von: Sitki am 22 Februar 2008, 17:43:15
pragmaMx köprüsünün yükleme öncesi /modules/Forum/smf/Packages/ altında "temp" olarak adlandırılan bir dosya üret ve bunu 777 ile chmod'la.

Bundan sonra "Paket Yönetiminde" köprüyü yükle. Bu esnada hemen ilk gelen pencerede bir liste geliyor, değiştirilecek dosyaların. Normalde burada kontrolün OK olduğu belirtiliyor. Fakat bu böyle olmayabilir. Bu yüzden, bu listede belirtilen tüm dosyaları bularak, "Execute Modification" işaretli olanları 666 ve "Extract File" ile işaretli olanların hedef dosyalarını 777 ile chmod'la.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

pragmamx_master

temp diye bir klasor olusturdum. yuklenmis gibi gozuken entegreyi sildim sonra paket yukleden yeniden yuklemek icin denemekistedim ancak olmuyor :

navruz

temp klasörünü chmod 777 yaptın mı ?

pragmaMx Türkiye

pragmamx_master

evet, chmod'u 777 yapmistim, simdi gene baktim dogru yapmisim. /httpdocs/modules/Forum/smf/Packages => temp chmod 0777

navruz

Zitat von: Sitki am 22 Februar 2008, 17:43:15
Fakat bu böyle olmayabilir. Bu yüzden, bu listede belirtilen tüm dosyaları bularak, "Execute Modification" işaretli olanları 666 ve "Extract File" ile işaretli olanların hedef dosyalarını 777 ile chmod'la.
Yukarıda yazılan maddeleride göz önünde bulundur.
Yönetim > Paketler > Seçenekler > İzinleri Sıfırla bölümünden Tüm dosyalar yazılabilecek şekilde yapılandır seçeneğini işaretle ve izinleri sıfırla. Paketi yükledikten sonra aynı bölümden Sadece standart dosyalar yazılabilecek şekilde yapılandır seçeneğini uygula.

pragmaMx Türkiye

pragmamx_master

Tüm dosyalar yazılabilecek şekilde yapılandır 'i seciyorum ancak devamli olarak kendisi gene  Sadece standart dosyalar yazılabilecek şekilde yapılandır 'i seciyor. ftp bilgilerini girdikten sonra pc'den pragmamx.zip'i seciyorum gene hemen yukardaki resim gibi oluyor. dosyayi yuklemis gibi gosteriyor ancak yukliyemiyor.. bunlari birlestirmenin baska bir yolu yontemi, dosyasi vb. bir seyyi yokmu  :mad2: site zaten kapali, emeklerin hepsi cope gitti  :mad2:

navruz

Sorun Update paketinden kaynaklanıyor sanırım. Diğer paketleri kaldırıp ilk olarak Pragmamx paketini kur. Daha sonra update paketini kur.

pragmaMx Türkiye

pragmamx_master

navruz

Silip tekrar kurmayı dene ve kurarken ilk olarak Pragmamx entegrasyon peketini kur.

pragmaMx Türkiye

pragmamx_master

1.15 kurdum olmadi, herseyi silip 1.1.4 kurdum ustune pragmamx entegrasyonunu kurdum, herseyi detaylari olarak defalarca goeden gecirdim ve entegreyi uyguladim ve basarili oldum. ustune 1.1.5 ile upgrade ettim ve suan sorunsuz calisiyor. ancak bunuda soyle anladim ingilizce olarak 1.1.5'te kurdugulda pragmamx entagrasyonun belki 1.1.5'e uygun olmadigni yazmisti. bende ilk versiyonda 1.1.4 kullanmistim oyle yaptim. detayli bilgilerin ve yardimlarin icin cok tesekkur ederim  :smile: :bye: