[Çözüldü] Config.php ve Setting.php Ornegi Gerekiyor

Begonnen von pragmamx_master, 23 Juni 2008, 17:38:16

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

pragmamx_master

Merhaba,

Uzun zamandir yoktum, 2 aydan sonra onceden yapmis oldugum bir site vardi onunla calismaya devam edeyim dedim ancak bir daha yaptim ve plesk panelden domain'i sifirladim. Panelden ftp'deki tum dosyalari sildim  :mad2:

Mysql tablolarina baktim hepsi var, sadece dosylari ftp'ye atmam yeterli ancak PragmaMx için config.php SMf için ise Settings.php gerekiyor. Bunlari editletip tablonun, db bilgilerini girmem gerekiyor. Kullandigim sisteme yukledigim internet secury programi yuzunden localhost'u calistiramiyorum, programi kapatmama ragmen mudahele ediyor.

Lutfen bir arkadas kendi config.php ve setting.php 'si burda veya bana pm ile ulastirabilir mi ? Kendi gercek database ismi, kullanici adi ve sifresini degistirip bana verirse cok sevinirim. Tesekkur ederim.
salut & selam :)

ozeraksu

Ektedir.ayrica neden download bölümünden indirmeyi denemiyorsun?

Selam
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

pragmamx_master

FTP'den pc'ye hic bir dosyanin yedegini almamistim. Pragmamx 'in klasorunu indirdim config.first.php'sili alip config.php yaptim ancak bazi yerleri ? ? ? ? ? ? ?  ? ? ? ? ? ? degisik ve tuhaf (yada o an oyle hissettim) gorunce mysql tablolarini bozmamak için hic karismadim. Onun için konuyu actim. Dosyalar için tesekkur ederim.  :smile: Siteyi kurtardim ancak SMF entegrasyonda bir hata var, onuda baska bir konuda yazacagim.

Selamlar.
salut & selam :)