[Çözüldü] eBoard türkçe karekter hatasi

Begonnen von Baran, 25 Mai 2008, 17:55:33

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Baran

merhaba arkadaşlar sitemi başka bir servere taşıdım eboard önce gelmedi. daha sonra yukledim sorunsuz bir şekilde yukledım ama inanılmaz bir şekilde türkçe karekter hatasi verdi.işte forumdan bir alinti.

* Bir piton kendinden çok daha büyük hayvanlarý yutabilir ve bir kaç günde sindirebilir.

* Normal insan kalbi dinlenme anýnda bir günde yaklaþýk 7200 litre kan pompalar.

* Bir kalp atýþý 0,85 saniye sürer. Bunun 0,15 saniyesinde kulakçýklar 0,30 saniyesinde karýncýklar kasýlýr. 0,40 saniyesinde de kalp dinlenir.

* Ãnsan vücudunda kan atardamarlarda saniyede 500 mm hýzla akar. Buda saatte 1800 m demektir.

* Ãnsan böbreði, bir günde yaklaþýk 180 lt kan süzer. Ve dýþarý 1,5 lt idrar verir.

* Yetiþkin bir insanýn akciðeri yaklaþýk 5-6 litre hava alabilir.

* Amerikan timsahý (Alligator missisipiensis) yumurtalarýný 30 derecedeki çevre sýcaklýðýnda kuluçkaya yatýrdýðýnda bütün yavrular diþi, 33 derecede yatýrdýðýnda bütün yavrular erkek olur.

Bu sorunu site üstünden düzeltebilme şansım varmı acaba ?

selamlar

ozeraksu

Merhaba  :),

veritabanı karşılaştırması (Kollation) uyumlu değil. Sistemi (pragmaMx) kurmadan önce doğru karşılaştırma (örneğin: utf8_general_ci) seçili olması lazım. Bu durumda ya sistemi yeniden kur veya mevcut olan veritabanı yedekleme yapıp, gerekli karşılaştırmaya çevirip tekrar veritabanına yüklemendir.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Baran

merhaba sizin cevabınızı okumadan farkına vardım ilk yukledıgım zaman latin1 olarak seçmiştim.

sildim tekrar yukledım bu kez utf8 olarak ayarladım ve hiç bir türkçe karekter hatası meydana gelmedi.

ilgin için tekrara teşekürler.

selamlar saygılar