eboard forumu kurulumu hakkında

Begonnen von bir_umut, 19 Mai 2008, 02:52:24

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

bir_umut

arkadaşlar download kısmından mxBoard 1.1 indirdim daha sonra html klasörleri içindeki dosyaları klasörlerine atım daha sonra www.benimsitem.com/modules.php?name=eBoard&file=install etmeye çalıştım bana bu hatayı verdi

eBoard forums modul for pragmaMx 0.1.x
Installation

"settings.php": Be Carefull, this file which is in "modules/eBoard/ directory is not writable.

Try to write rights: Failed.

You must give this rights manually before going on.

bir yerde eksiklik yapıyorum arkadaşlar nerde yapıyorum bilmiyorum yardımcı olursanız minetar olurum acaba yanlış dosyayımı indirdim eboard forumu kurulumu hakkında yardımcı olursanız sevinirim birde diğer klasör olan mod_rewrite nereye atacağımı bilmiyorum şimdiden cevaplarınız icin teşekürler

ozeraksu

Zitatarkadaşlar download kısmından mxBoard 1.1 indirdim daha sonra html klasörleri içindeki dosyaları klasörlerine atım daha sonra www.benimsitem.com/modules.php?name=eBoard&file=install etmeye çalıştım bana bu hatayı verdi
eBoard forums modul for pragmaMx 0.1.x
Installation

Kullanmakta oldugun PragmaMx sürümü Eboard modulu icin uygun  degil 0.1.x sürümlerinden biri olmalıdır.

Zitat"settings.php": Be Carefull, this file which is in "modules/eBoard/ directory is not writable.

Try to write rights: Failed.

You must give this rights manually before going on.
Kurulum yaptıgın dizinin yazma izni yok ayrıca dosyaları dogru dizine attıgından emin ol modules/eBoard/

Zitatir yerde eksiklik yapıyorum arkadaşlar nerde yapıyorum bilmiyorum yardımcı olursanız minetar olurum acaba yanlış dosyayımı indirdim eboard forumu kurulumu hakkında yardımcı olursanız sevinirim birde diğer klasör olan mod_rewrite nereye atacağımı bilmiyorum şimdiden cevaplarınız icin teşekürler
/includes/rewrite/ kismina atmalısın yani ana dizindeki modules,images,block olan kısımda mevcut.

Ayrıca kullanmakta oldugun PragmaMx sürümü ve eBoard sürümünü yazarsan daha iyi olur.

Selamlar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

bir_umut

indirdiğim sürüm PragmaMx 1.0.10 eboard kısmındaki ilk dosya 1.1 indirdim şimdi yeniden denemesini yapacağım teşekürler

bir_umut

yok arkadaşlar olmuyor bir türlü becerenedşm yazma izni demisiniz paralı site olmaması lazım bütün izinler var yani

http://umudum.com/modules.php?name=eBoard&file=install sayfa bu ileri gitmiyor

bir_umut

taman arkadaşlar halletim meyerse seting.php ile jump.php 777 yapmam lazımıs cok teşekürler ilginiz icin