Yeni Eklenen Smileys'ler, Konu Acarken Cikmiyor

Begonnen von pragmamx_master, 07 Mai 2008, 22:12:28

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

pragmamx_master

merhaba,

az once pragmamx.org'un smileys'lerini (ç)aldim. yeni smileys'leri Forum/smf/Smileys/yeni_smileys_paketi
adintaki pakete attim, default smileys olarak kaydettim ancak bir cok smileys cikmiyor.
nasil cikmasini saglabilirim ?

salut & selam :)

ozeraksu

Merhaba
Yeni ifadelerini Forum/smf/Smileys/ dizinine atip denermisin?
Selamlar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

pragmamx_master

ozeraksu

Merhaba açtıgın klasöre Forum/smf/Smileys/yeni_smileys_paketi ftpden dosya izni olarak 777 yazıp panelden bu smileyleri aktif edip denermisin.

Selamlar

pragmamx_master

Chmod degerini 777 yapmistim. Malesef ilk mesajdaki gibi bazilari cikiyor, bazilari cikmiyor :

ozeraksu

Forum/smf/Smileys/classic dizininin içine at dene bakalim olmasi lazim.

Selamlar

pragmamx_master

Sitki

Merhaba :)

bu dizinde /html/modules/Forum/smf/Smileys/yeni_smileys_paketi yeni ürettiğin gülümseme setini admin bölümünde seçtin mi?

Gülücük ve İkonlar -> Varsayılan Gülümseme Seti: yeni_smileys_paketi
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

pragmamx_master

Sitki

repair_settings.php dosyasını indir ve bu dizine at /html/modules/Forum/smf/ ve bu şekilde çağır http://www.seninsiten.com/modules/Forum/smf/repair_settings.php

Gelen sayfada özellikle dizin yollarını kontrol et, linklere tıkla ve yeniden kaydet (Save Settings). Ayrıca SMF-temanın yönetim bölümünde tüm temaların dizin yollarını geri alıyorsun.
Temalar ve Görünüm -> Ayarları Sıfırla -> Bu tema için varsayılan (aynı zamanda ziyaretçilerin sahip olacağı) ayarları sıfırla
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!