[Çözüldü] veritaban hata

Begonnen von CanKan, 24 April 2008, 15:19:17

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

CanKan

Merhaba,

Eski veritabandan backup yaptigim SQL ' yeni kurdugum veritabana import etmeye calisiyorum. Fakat tüm tablolar import edilmiyor üyeler filan eksik. Bigdump.php kullaniyorum fakat sonuc ayni. Neden olabilir ?

Saygilar

canKan
Der Hund bellt, die Karawane zieht weiter.

navruz

Merhaba :)
Hata falan mı alıyorsun yoksa yüklendiğini gösterdiği halde yüklenmiyor mu?. Biraz daha bilgi verebilirmisin? Sql dosya büyüklüğün ne kadar?
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

CanKan

yükledim veritabani ama dediigim gibi bir cok tablolar eksik.. birisi SSH dan deniyeyim dedi bu hatayi aldi :

mysqldump: Got error: 2002: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) when trying to connect

yüklemek istedigim veritaban 36,9 MB

navruz

Oldukça büyükmüş. Ssh'da bağlantı hatası vermiş. .gz formatında kaydetseydin daha rahat yüklerdin. Ayrıca kullandığın panel (Directadmin,cpanel vs.) hangisi bilmiyorum ama oradan da deneyebilirsin backup özelliği varsa.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

CanKan

hepsini .gz olarak kaydetseydim olurdu heralde sorunsuz.. tablolari gz olarak kaydettim teker teker yukledim oldu

yükledim ama simdi tuhaf bir hata olustu sayfaya girmek istedigimde sayfa bu adrese yönleniyor index cikmiyor

az önce yoktu bu sorun  :gruebel:

http://www.....com/?moderror=index

Üzgünüm, bu modül aktif degil!
Daha sonra tekrar deneyin veya bir yetkiliye danisin.

tesekkürler

tesekkurler..

CanKan

index.html yi silince o sorunda kalkti tesekurler navruz  :smile: