pragmamx tasima

Begonnen von CanKan, 17 April 2008, 00:19:04

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

navruz

Sağ tıklayıp kaynağı görüntülersen php kodlarının işlenmeden yazıldığını görürsün. Kesin olarak php desteği yok.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Sitki

@ CanKan

Buradaki sorun nedir, tam anlamýþ deðilim?

pragmaMx sistemi ile ne kadar ilgili veya sorunu hosterin ile beraber veya orada mutlaka öngörülmüþ sýkça sorulan sorular bölümü vasýtasýyla çözemiyor musun?

Ayrıca burada almanca bölümünde açmış olduğun konu aynı sorun ile ilgili mi?
http://www.pragmamx.org/Forum-topic-25670-start-msg169902.html#new
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

CanKan

Merhaba Sitki abi,

konuyu önce türkce bölümünde actim ama fazla bi ilerleme olmadigi icin belki almanca bölümünden daha hizli yardim görürüm düsüncesi ile orda az önce tekrardan actim. Sonucta konulari türkce acmamin sebebi türkce bölümünü canlandirmak ve sorunlarimi daha iyi anlatabildigime inaniyorum.. aslinda ama simdi ortada sayfa olmayinca hyerden yardim istiyorum..

Herkes hersey ok diyor.. Serverde Bi sorun yok diyor server calisanlari... ama ortada sayfa görünmüyor..
PHP desteklemiyor deniyor Hosting ayarlarinda PHP secili.. baska ne yapmam gerekiyor? tüm adimlari izledim.. burda yazilanlarida yaptim..

Server4you pleskten PHP yi aktiflestirdigine eminmisin diye yazmis.. PHP aktif zaten.. Peki sorun nerden kaynaklanabilir?

Der Hund bellt, die Karawane zieht weiter.

Sitki

Aynı konuya iki ayrı yerde ilgilenmemiz mümkün değil. Bu forum kurallarımıza da aykırıdır. Bu yüzden burasını kilitliyorum ve tekrarlanmasında, konunun silineceğini bilmelisin. Bu tür davranışlar sana yapılan ücretsiz hizmeti kesinlikle arttırmayacaktır. Konuyu yeni açmış olduğun almanca bölümünde sürdürebilirsin. Zaten burada gerekli olan bilgiler verilmiştir, bundan sonrası için artik kendin biraz gayret edeceksin.

Ayrıca Server4you hiç tavsiye edilmeyen hosterlerdendir.  Kendine başka ve özellikle kendin kullanabilecegin Hoster tavsiye edilir.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!