Fikra ve Siir moldul istek

Begonnen von Dersimli, 14 April 2008, 20:13:55

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

ozeraksu

Zitat von: erzalxxroj am 15 Mai 2008, 19:50:17
SQL sorgusu:

ALTER TABLE `Prefix_add` DROP `poemer` ;

MySQL çıktısı:

#1091 - Can't DROP 'poemer'; check that column/key exists
diye hata veriy. sgl upgrade dosyasıini yükledikten sonra

DEM BAŞH

tekrardan eski tablolari silip yeniden okutursan sorun çözülecektir.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

erzalxxroj

gene hata verdiHata
SQL sorgusu:

ALTER TABLE `prefix_siir_add` DROP `poemer` ;

MySQL çıktısı: 

#1091 - Can't DROP 'poemer'; check that column/key exists

bunu bir kur dosyasi oluşmamayiz mi onu nasil yazariz.. yada var mi? sizde arkadaşlar

DEM BAŞH

ozeraksu

Merhaba

PhpMyadminden
kendiprefixin_sairler_add
kendiprefixin_siir
kendiprefixin_siir_add
kendiprefixin_siir_comments

Bu tabloları sil ve yeniden sql içindeki nuke ile başlayan öneke kendi prefixini gir ve PhpMyadminden yeniden okut.

Selamlar

erzalxxroj

siir oldu  fıkra hata veriyor

var/www/virtual/SİTEADİ/htdocs/modules/Fikralar/index.php
ne yapabilirim

dem başh

ozeraksu

Zitat von: erzalxxroj am 16 Mai 2008, 15:35:58
siir oldu  fıkra hata veriyor

var/www/virtual/SİTEADİ/htdocs/modules/Fikralar/index.php
ne yapabilirim

mevcut olan modules dizini altındaki Fikralar klasörünü sil ve yeniden at ftpden

Selamlar

erzalxxroj

sgl de upgrade  DİYE BİR DOSYA yok bun dan olmasin bu hatta kategori ekliyorum ama fıkra ekle  önzilemesin de
hatta veriyor

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/www/virtual/SİTENE ADİ/htdocs/modules/Fikralar/index.php on line 305

silip yendein yükledim ftp' ye  modülesten silip yeniden yükledim gene ayni hatat yi veriyor.

DEM BAŞH

ozeraksu

Zitat von: erzalxxroj am 16 Mai 2008, 16:33:47
sgl de upgrade  DİYE BİR DOSYA yok bun dan olmasin bu hatta kategori ekliyorum ama fıkra ekle  önzilemesin de
hatta veriyor

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/www/virtual/rojadijwar.org/htdocs/modules/Fikralar/index.php on line 305

silip yendein yükledim ftp' ye  modülesten silip yeniden yükledim gene ayni hatat yi veriyor.

DEM BAŞH

htdocs/modules/Fikralar/index.php dosyasındaki  305. satırdaki kodları yazarmısın buraya bakalim.

Selamlar

erzalxxroj

$result = $db->sql_query("select kategoriid, kategoriadi from ".$prefix."_kategoriler  where kategoriid='$kategoriid'");

buyur  arkadaş

DEM BAŞH

ozeraksu

Fıkralar için Kategori oluşturdun mu?

Eger oluşturduysan bunu deneyebilirsin
Bul:
            $result = $db->sql_query("select kategoriid, kategoriadi from ".$prefix."_kategoriler  where kategoriid='$kategoriid'");
Degiştir:
global $db;

Selamlar

erzalxxroj

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /var/www/virtual/siteadi/htdocs/modules/Fikralar/index.php on line 308
yaptin bu hatayi verdi.
308 satir.
echo "<table border=\"0\" width=\"100%\"><tr><td colspan=\"2\">";

dem başh

Dersimli

Bende Fikra oldu fakat blokku aktif ettimi anasayfaya index.php ulasilamiyor

Siir halade  sair ekliyemiyorum

Dersimli

Kalan bra bide bunun fikra baslik rengini yada fikra anasayfasin tema sini deyistirebilirmiyim cunku tema dan aliyor yazi rengide temada ayni rengk belli olmuyor

erzalxxroj

çözüldü taman dir ikisi de.

dem başh

Dersimli

bende de index.php sorunu cozuldu fekat ben su tema rengini deyismek istiyorum nasil yapabilir ?

ozeraksu

Zitat von: Dersimli am 16 Mai 2008, 18:56:48
Kalan bra bide bunun fikra baslik rengini yada fikra anasayfasin tema sini deyistirebilirmiyim cunku tema dan aliyor yazi rengide temada ayni rengk belli olmuyor

Fıkra başlık renginden kastın yazıtıipi ise bu temayla baglantılıdır.ama profosyenel anlamda bişey cıkarmak istiyorsan kendin yapabilirsin.yabancı modullere destek veremiyoruz kısıtlı ancak yardimci olabiliyoruz

Selamlar

Dersimli

Kalan bra siir hala sorunlu

Simdi siir ekleniyor fakat gostermiyor siir ansayfasinda alt ta sitemizde 3 siir var diyor ama siir bolumunde yok nasil yapmaliyiz acama

ozeraksu

Zitat von: Dersimli am 17 Mai 2008, 17:53:30
Kalan bra siir hala sorunlu

Simdi siir ekleniyor fakat gostermiyor siir ansayfasinda alt ta sitemizde 3 siir var diyor ama siir bolumunde yok nasil yapmaliyiz acama

sqlleri kontrol ediniz _siir onek mx1234_siir gibi kendi sitenize uyarlayiniz.ayrica sorunlu oldugu için admin panelden degilde modul ekranindan gondermeyi deneyiniz.

Selamlar