Fikra ve Siir moldul istek

Begonnen von Dersimli, 14 April 2008, 20:13:55

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Dersimli

Fikra ve siir modulunu istek olarak istiyorum eyer arkadaslarin elinde varsa paylasirlar ise sevinirim
Saygilar

ozeraksu

Ekte şiir ve Fıkra modulunu bulabilirsiniz içindeki sql dosyasinda nuke_ ile başlayan ön ekleri kendi $prefixinizle degiştiriniz

Mesela mx1234_siir gibi

Selamlar
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

erzalxxroj

BU KONU ZAYIFIN DEĞİŞTİR DERKEN NE YAPMALIYIZ.

mx1234_siir gibi DİYORSUN KODLARDA BİR ÖRNEK GÖSTERSEN PHP BİLGİM YOK  BENİM HEMDE HİÇ.

dem başh

Dersimli

Kalan bra tesekur siir dosyasina tekrara bakabilirmisin acmiyor bende :)

Dersimli

Bra dediyini yaptikda su yaziyor You can't access this file directly...

ozeraksu

Baran

merhaab arkadaşlar bu önerılen odyslaar pragmamxsa uymuyor.

Veritabanını bırakın  modulu serverınıze attıgınız zaman www.siten.com/modules.php?name=Fikralar  gitigin zaman   Your account this files...  diye bi hata veriyor zaten . bence hiç kurmayı falan denemeyın verıtabanını falan bozar sonra :)

Bende moduller var çalışan moduller ama  onunda veritabanını kabul etmıyor işte :)

Kalan bra dedigi gibi Prefix de  kendi prefixime göre degiştim ama  vertıabanı kabul etmıyor :(

ozeraksu

Merhaba

Your account this files...  bu hata ile ilgili degiştirmeniz gereken yerleri size anlatıım lutfen linkten anlatılanları uygularsanız sorun olmayacaktır.

http://www.pragmamx.org/Forum-topic-25576-start-msg169410.html#msg169410

erzalxxroj

kalan  arkadaş siir  modulde keyloger uyarısı verdi  ben deki  program  bir daha bakabilirmsin.

DEM BAŞH

erzalxxroj

kalan arkdaş  bu nu bir inceler ve nedeni anlatirmisin paylaşan sensin

DEM BAŞH

ozeraksu

Linklerde sorun yok dosyada sorun yok.Tekrar kontrol ediniz

Selam

erzalxxroj

şimdi vermedi acaba neden :gruebel:dir?

DEM BAŞH

Dersimli

Kalan bra simdi siir oldu siir ekliyeceyiz sair secmelisin dior  saiir ekliyoruz sair ri kabul etmiyor:S

ozeraksu

Merhaba

Tam olarak aldıgın hatayı ve kurulumu nasıl yaptıgını anlatırmısın?

Dersimli

Nor,al verilen talimata gore yaptik sonra www.siten.com/modules.php?name=Fikralar    Your account this files... verdi

modul/index.php deki bu kodu:
if (!defined('MODULE_FILE')) {
    die ("You can't access this file directly...");
}

Bunlan deyistim :
if (!eregi("modules.php", $_SERVER['PHP_SELF'])) {
    die ("You can't access this file directly...");
}

Module ulastik ama sair ekle diyor fikrada katagori ekle dior iki molduldede ekliyemiyoruz ismi yaziyor ekle diyoruz sairlere baktigimizda eklenmemis goruyorum fikradada katagoriler yok

ozeraksu

Merhaba

admin panelden degilde modulden eklemeye çalıştıgınızda da aynı hatayla mı karşılaşıyorsunuz?birde bunu deneyiniz

Dersimli

Ikisindede denedim olmadi bra

erzalxxroj

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/www/virtual/SİTEADİ/htdocs/modules/Fikralar/index.php on line 305
BU HATİ VERDİ BENDE FIKRALAR DA katerori ekledik sonra rıkra eklemeye çalışca.birde fıkraların admin dosyasi yok?
siirde dersim arkadaşın ayni sorun var .

DEM BAŞH

kumlukoz

pragmamx kurarken veritabeni on ekini nuke_ olayrak yaptiginizda nuke ile ilgili modullerde sorun yasamasaniz sanirim. ben öyle yaptim sorun yok.acaba guvenlikle ilgili bir sorun yasarmyiiz.

pragmamx ile yeni tanistim.

erzalxxroj

SQL sorgusu:

ALTER TABLE `Prefix_add` DROP `poemer` ;

MySQL çıktısı:

#1091 - Can't DROP 'poemer'; check that column/key exists
diye hata veriy. sgl upgrade dosyasıini yükledikten sonra

DEM BAŞH

ozeraksu

Zitat von: erzalxxroj am 15 Mai 2008, 19:50:17
SQL sorgusu:

ALTER TABLE `Prefix_add` DROP `poemer` ;

MySQL çıktısı:

diye hata veriy. sgl upgrade dosyasıini yükledikten sonra

DEM BAŞH

tekrardan eski tablolari silip yeniden okutursan sorun çözülecektir.

erzalxxroj

gene hata verdiHata
SQL sorgusu:

ALTER TABLE `prefix_siir_add` DROP `poemer` ;

MySQL çıktısı: 

bunu bir kur dosyasi oluşmamayiz mi onu nasil yazariz.. yada var mi? sizde arkadaşlar

DEM BAŞH

ozeraksu

Merhaba

PhpMyadminden
kendiprefixin_sairler_add
kendiprefixin_siir
kendiprefixin_siir_add
kendiprefixin_siir_comments

Bu tabloları sil ve yeniden sql içindeki nuke ile başlayan öneke kendi prefixini gir ve PhpMyadminden yeniden okut.

Selamlar

erzalxxroj

siir oldu  fıkra hata veriyor

var/www/virtual/SİTEADİ/htdocs/modules/Fikralar/index.php
ne yapabilirim

dem başh

ozeraksu

Zitat von: erzalxxroj am 16 Mai 2008, 15:35:58
siir oldu  fıkra hata veriyor

var/www/virtual/SİTEADİ/htdocs/modules/Fikralar/index.php
ne yapabilirim

mevcut olan modules dizini altındaki Fikralar klasörünü sil ve yeniden at ftpden

Selamlar

erzalxxroj

sgl de upgrade  DİYE BİR DOSYA yok bun dan olmasin bu hatta kategori ekliyorum ama fıkra ekle  önzilemesin de
hatta veriyor

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/www/virtual/SİTENE ADİ/htdocs/modules/Fikralar/index.php on line 305

silip yendein yükledim ftp' ye  modülesten silip yeniden yükledim gene ayni hatat yi veriyor.

DEM BAŞH

ozeraksu

Zitat von: erzalxxroj am 16 Mai 2008, 16:33:47
sgl de upgrade  DİYE BİR DOSYA yok bun dan olmasin bu hatta kategori ekliyorum ama fıkra ekle  önzilemesin de
hatta veriyor

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/www/virtual/rojadijwar.org/htdocs/modules/Fikralar/index.php on line 305

silip yendein yükledim ftp' ye  modülesten silip yeniden yükledim gene ayni hatat yi veriyor.

DEM BAŞH

htdocs/modules/Fikralar/index.php dosyasındaki  305. satırdaki kodları yazarmısın buraya bakalim.

Selamlar

erzalxxroj

$result = $db->sql_query("select kategoriid, kategoriadi from ".$prefix."_kategoriler  where kategoriid='$kategoriid'");

buyur  arkadaş

DEM BAŞH

ozeraksu

Fıkralar için Kategori oluşturdun mu?

Eger oluşturduysan bunu deneyebilirsin
Bul:
            $result = $db->sql_query("select kategoriid, kategoriadi from ".$prefix."_kategoriler  where kategoriid='$kategoriid'");
Degiştir:
global $db;

Selamlar

erzalxxroj

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /var/www/virtual/siteadi/htdocs/modules/Fikralar/index.php on line 308
yaptin bu hatayi verdi.
308 satir.
echo "<table border=\"0\" width=\"100%\"><tr><td colspan=\"2\">";

dem başh

Dersimli

Bende Fikra oldu fakat blokku aktif ettimi anasayfaya index.php ulasilamiyor

Siir halade  sair ekliyemiyorum

Dersimli

Kalan bra bide bunun fikra baslik rengini yada fikra anasayfasin tema sini deyistirebilirmiyim cunku tema dan aliyor yazi rengide temada ayni rengk belli olmuyor

erzalxxroj

çözüldü taman dir ikisi de.

dem başh

Dersimli

bende de index.php sorunu cozuldu fekat ben su tema rengini deyismek istiyorum nasil yapabilir ?

ozeraksu

Zitat von: Dersimli am 16 Mai 2008, 18:56:48
Kalan bra bide bunun fikra baslik rengini yada fikra anasayfasin tema sini deyistirebilirmiyim cunku tema dan aliyor yazi rengide temada ayni rengk belli olmuyor

Fıkra başlık renginden kastın yazıtıipi ise bu temayla baglantılıdır.ama profosyenel anlamda bişey cıkarmak istiyorsan kendin yapabilirsin.yabancı modullere destek veremiyoruz kısıtlı ancak yardimci olabiliyoruz

Selamlar

Dersimli

Kalan bra siir hala sorunlu

Simdi siir ekleniyor fakat gostermiyor siir ansayfasinda alt ta sitemizde 3 siir var diyor ama siir bolumunde yok nasil yapmaliyiz acama

ozeraksu

Zitat von: Dersimli am 17 Mai 2008, 17:53:30
Kalan bra siir hala sorunlu

Simdi siir ekleniyor fakat gostermiyor siir ansayfasinda alt ta sitemizde 3 siir var diyor ama siir bolumunde yok nasil yapmaliyiz acama

sqlleri kontrol ediniz _siir onek mx1234_siir gibi kendi sitenize uyarlayiniz.ayrica sorunlu oldugu için admin panelden degilde modul ekranindan gondermeyi deneyiniz.

Selamlar