avata forumda görünü müyor.

Begonnen von erzalxxroj, 11 April 2008, 19:02:44

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

erzalxxroj

arkadaşlar ben üye olur ken logo şeçmediğim için avatam görünün mü yor bunu nasil düzeltiriz yeni üye olanlarda görünüyor.

DEM BAŞH

ozeraksu

Admin panelinden Üye Olma> Seçenekler>Complexity of visual... bölümünü disabled yazarsan doğrulama işlemini iptal edersin. Resim görünmeme sorununu kökten çözersin.

Selam
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

erzalxxroj

ben smf kullan miyorum ama  eBoard kullanıyorum admin.php  üye ol diye bir şey yok eBoard kontrol panelinde yok üye ol. diye bir şey

DEM BAŞH

ozeraksu

Merhaba ftpde
/images/forum/avatar
/images/forum/member_avatar  bu dizinlerde mevcut avatarların varmı?

erzalxxroj

var .sorun şu
üye olurken  avata şeçmeyenlerin ki sonra şeçdikleri görün müyor

dem başh

ozeraksu

Eger bu dizinlerdeki orjinal avatarları silip üzerine kendi avatarlarını attıysan sorun bundan olabilir.eski avatarları silmemen gerekiyor bu durumda

Veya http://www.pragmamx.org/Downloads-op-view-lid-455.html

Avatar Upload modulunu kullanabilirsiniz.

erzalxxroj

ya anlatamadım diyorum üye oldum . ben avata şeçmedim.  sonra avarta şeçtiğimde  forumda görün müyor .

DEM BAŞH

Baran

erzalxxroj o eskıden üye olanlar avatar seçmedi veya seçemedi dolayısıyla forumda gözükmiyecektir.

Bunu gidermenin tek yolu Avatar modulunu kulanmanızdır.

Avatar modulu kulandıgınız takdirde  Resim yükliyebilirsiniz.Forumda gözükmesi İçin Resimi Simge Olarak yükle seçenegini seçmelisiniz.

Avatar Ayarlarına Girip Resimin Genişlik ve uzunluklarını ordan ayarlıyabilirsiniz. Sanırım o anki durumu  80 e 80 dir.

Siz bunu 200 e 190 olarak çıkartabilirsiniz veya başka bir boyuta Selamlar.

Sanırım şimdi anladınız

erzalxxroj

tsk ederim  kuracam avatar modülünü ondan sonra bir sorun olursa  gene yazarim

DEM BAŞH