PragmaMx önceki Smf verilerini kabul ediyor mu ?

Begonnen von mkdeger, 30 November 2007, 18:18:25

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

mkdeger

Önce tek olarak kullandığım smf foruma pragmamx i katmak istiyorum.. üyelerin mesajlarında kullanılmasını istiyorum böyle birşey mümkün mü acaba ? şimdiden yanıt veren arkadaşlara teşekkürler

ozeraksu

sorunuzu tam anlayamadim daha net açiklarmisniz?
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

mkdeger

bizim bi forumumuz var ve bu faaliyette.. ben pragmayi bunun üstüne kurmak istiyorum yani üyeler felan direk giriş yapabilecekler mesajlarda problem olmicak ? olabilirmi var mı böyle bir imkan ?

ozeraksu

Merhaba

Kurdugun forum smf ise bu sorun olmayacaktir ama eger mxboard kuracaksan bunu yapmak biraz zordur.

bilgi icin linkten http://www.pragmamx.org/Content-pid-59.html faydalanabilirsiniz.

mkdeger

yani eski smf forumdaki üyeler pragmamx deki her faaliyetten yararlanabilecekler kisitlamalardan felan ?

Sitki

Merhaba :)

zannedersem sen Standallone olan bir SMF sürümünü kurduğun pragmaMx sistemine adapte etmek istiyorsun. Bu durum için dosyalar bölümünden bu konverteri kullanabilirsin, fakat kullanım öncesi belirtilen hususları mutlaka dikkate alman gerek. Eğer almanca bilmiyorsan, kullanım kılavuzunu birine tercüme ettirebilirsin.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

mkdeger

burda almanca bilen arkadaşlar cevirisini yapabilirlermi bu işten anlayan ve almanca bilen hiç bir tanıdığım yok.. teşekkürler

ozeraksu

üzgünüz ki kişiye ozel ceviri yapilmiyor:)

mkdeger

kişiye özel olacağını pek sanmıyorum.. pragmaMx in bence tutulmasındaki en önemli özelliklerinden biri smf forumun kullanılması.. şimdi bakarsak binlerce site smf kullanıyor ve tiny portal , mkportal gibi dandik sistemlerle ugrasiyor.. onlardan pragmaya gecmek isteyen insan cok olacagina eminim.. bildirgec.org'ta dyudum bu sistemi eminim ki daha da yayilacaktir türk siteleri arasında ama böyle önemli dosyaların türkçe kaynakları olmadığında yapmaya kalkisan insanlarda vazgeçip bu sistemden cayacaklardır..teşekkürler ben araştırayım yapabilecek arkadaşlar varmı.. yardımlarınız için teşekkürler..

Sitki

Zitatteşekkürler ben araştırayım yapabilecek arkadaşlar varmı..
ne güzel, bu da sistem için senin katkın olur, kolay gelsin. ;)
viele Grüße

Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

mkdeger

verdiğiniz paketi ve normal sürekli verililen paketi kurdum ve mesajlar calisiyor... lakin your_account tan giriş yaptığımda smfdeki üyeler calismiyor.. smf in members tablosundaki verileri users tablosuna yolladım yine olmadı :S

üyeleri smf : members tablosundan
your_account : users tablosundan alıyor verileri aktardığımda böyle bir üye yok diyor..

ayrıca : http://www.sitem.com/new/modules.php?name=Forum  adresindeki formdan giriş yaptığımda kabul etmiyor üyeliği
http://www.sitem.com/new/modules/Forum yaptığımda kabul ediyor :S

önerilerinizi bekliyorum

ozeraksu

mkdeger

[R] RNFR mod_rewrite.htaccess
[R] 350 File or directory exists, ready for destination name.
[R] RNTO .htaccess

lakin bir değişiklik olmadı rewrite ta etkisini göstermedi hostingimden rewrite calisiyor normalde.. ayrıca rewrite la alakasını sanmıyorum veritabanı tablolarıyla ilgili

ozeraksu

Bu konuyla ilgili lutfen konu açiniz konu altina konu açmak yanliş.

mkdeger

sevgili arkadasim dikkat ettiysen hala ayni konudayiz...

pragmamx önceki verileri kabul ediyor mu üzerindeyiz.. siz açtınız rewrite konusunu bilmiyorsanız bilmiyorum deyin saygı duyuyorum yardımınız içinde teşekkür ederim ama dalga geçer gibi konu açın deyip durmayıp lütfen...

rewrite ı hallettim ve bir değişiklik yok soruyorsan..

Sitki

Merhabalar :)

@ kalan
Bu forumda herhangi bir moderatör yetkin yok. Diğerleri gibi üye statün var. Lütfen kurallar ile ilgili gerekli tenkitleri buradaki sorumlu ekip tarafına, yani bana bırak.

@ mkdeger
readme.txt de yazılı olan hususlar dikkate alındı mı, yani Türkçe'ye çevirip aynen uyguladın mı. Ayrıca bu konverter her ortamda çalışmayabilir, sadece bir seçenektir, olur veya olmaz. Konverteri yazan arkadaş bu sitenin kurucusudur, ben hiç uygulamadım. Bu yüzden bu konuyu burada daha tartışmaktan ötürü, zannedersem burada ->http://www.pragmamx.org/Forum-topic-22781-start-msg153530.html#msg153530 aynı konu üzerine çözüm yolu arayan bu Türk kullanıcı ile irtibata geçmeni tavsiye ederim, belki sana yardımcı olabilir.
viele Grüße

mkdeger

teşekkürler atahan irtibata geçiyorum yaptığımda buraya ayrıntılı şekilde yazacağım

kumlukoz

http://img136.imageshack.us/my.php?image=01sh8.jpg

burdan ileriye gidemiyorum sifrede sorun olacagini sanmiyorum. belkim usteki yolllarda bir hata varmidir.
pragmamx ile yeni tanistim.

navruz

Merhaba
Pragmamx klasörünün ve(ya) smf klasörünün yeri yanlış belirtilmiş. Kontrol edip yeniden deneyin. Burada Pragmamx yolu olarak usr/..../hosting klasörünü smf yolu olarakta usr/.../hosting/xxx/modules... vermişsin. Bu şekilde olması gerekiyor.(xxx klasörünün içindeyse)
Pragmamx : usr/....hosting/xxx
Smf : usr/..../hosting/xxx/modules/Forum/smf

Yani alttaki bölümde fazladan modules/Forum/smf ifadesi kullanılıyor olması lazım
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye