[Çözüldü] PragmaMx - SMF Yükleyicisi, Kurulumda FTP Hatasi..

Begonnen von pragmamx_master, 23 April 2008, 13:27:20

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

pragmamx_master

Merhaba,

Daha once pragmamx+smf entegresi hakkinda 6-7 denemem olmustu ve sonuc basariliydi.
Ancak yaklasik 1 saatir neredeyse, lcd ekrani alip parçaliyacam  :puzzled:

Tum dosyalari eksiksiz, ftp'ye attim, 10 defa kontrol ettim ancak kurulumda hata aliyorum  :mad2:

salut & selam :)

Sitki

Merhaba :)

muhtemelen girilen FTP bilgileri daha doğrusu "Kurulum Dizini" yanlış.

Kullandığın FTP programını aç ve buradaki FTP dizin adresine bak, bunu aynen "Kurulum Dizini" alanına gir.

Örneğin:
/seninanaklasörün/modules/Forum/smf
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

pragmamx_master

vallahi cok tesekkur ederim, 1 satten fazladir kayimi parçaliyordum.  :cul: :BD: :smile:

smf'ye kurdum ancak, sql paketini yuklersek hata verdi (entegre icin)

navruz

Merhaba :)
Ftp ile sitene bağlan. Ve modules/Forum/smf/Packages klasörünün içine temp isimli bir klasör aç ve Chmod ayarını 777 yap öyle dene.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

pragmamx_master

Merhaba,

Malesef olmadi. Temp diye bir klasor actim, chmod 777 yaptim ancak sonu resimdeki gibi oldu.

navruz

Hmm.
Admin > Paketler > Seçenekler bölümünde İzinleri Sıfırla diye bir bölüm var. Oradan Tüm dosyalar yazılabilecek şekilde yapılandır seçeneğini işaretle ve dosya izinlerini değiştir butonuna bas. Sonraki adımda sana ftp şifresini sorar. gerekli bilgileri girdikten sonra devam et. Başarı ile yaparsan yukarıda anlattığım gibi temp klasörü oluştur ve öyle dene.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

pragmamx_master

evet kurdum, tesekkur ederim. aslinda hersey kurarken boyle srunlar yasasak ve herseyide tam kullanmasini grensek :)
bilgiler icin tekrar tesekkurler..  ;)