17 ve 19 inc..

Begonnen von Baran, 29 März 2008, 13:05:01

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Baran

Merhaba arkadaşlar şimdi olayı size net bir şekilde anlatacam.

Pragmamx sistemli bir siteye 17 inc'li bir ekran ile girdiginde sayfa düz , yani tam ekran.

Yanlız 19 inc'li bir ekran ile  girildiginde  orta bloklar sol tarafta gözüküyor yani sayfa biraz düzensiz oluyor.

19 incli ekranla girildiginde sayfayı ortalamak için ne yapmamız gerekiyor.

Bunu Ayarlardanmi yapacaz yoksa Tema 'danmi yapacaz bilgilendirisenız sevinirim. İyi Günler

navruz

Merhaba :)
Bu sorunun ayarlarla bir ilgisi yok. Temanı düzenlemen lazım. Ekran görüntüsünü koysaydın biraz daha açıklayıcı olurdu.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Baran

merhaba navruz arkadas  iste sanirim bunu tehem.php den ayarlicaz ama nasil oldugunu bilmiyorum.

Bilen arkadas varsa  yardim etsin lütfen iyi günler

navruz

Sorunu tam olarak bilemediğimiz için buradan bir şey söylemek zor. O yüzden ekran görüntüsü koysan iyi olur demiştim. theme.html ve style. css dosyalarını düzenleyerek sorunu çözebilirsin.

pragmaMx Türkiye

Baran

Zitat von: navruz am 29 März 2008, 15:33:02
Sorunu tam olarak bilemediğimiz için buradan bir şey söylemek zor. O yüzden ekran görüntüsü koysan iyi olur demiştim. theme.html ve style. css dosyalarını düzenleyerek sorunu çözebilirsin.

Wala navruz kardeş bende biliyorum ordan yapılacak ama nasıl yapılacak hangi kodla yapılacak onu bılmıyorum  :)

Zaten onun için bu konuyu açtım bence önemli bir konu çok arkadşaın işine yarıyacak.

Yani 19 ekran ile giren bir kişi sayfayı ortalama bir şekilde görsün .

ki öyle oldugu takdirde bloklar normal gözükecek .

bunu bana ayrıntılı bir şekilde anlatacak arkadaş varsa paylaşsın Lütfen . Selam

NDeezign

asil sadece erkran ile alakasi yok ;) millet hangi ekran boyutu ile (misila 800 x 600, veya 1024 x 768 etc.) giriyorsa onlara yerine göre asil bir site kurman gerekiyor ... büsürü is ... ondan bir orta yolu bulursan en kulanislisi ... simdi benim anlamina göre ...
Liebe Grüsse & Gü Güş

Kein Support via Mail, PN & Messenger!
Nutze vorher bitte auch die Optionen: Suche | DokuWiki

navruz

Ndeesing'in dediği gibi site genişliğini % değer yerine piksel olarak belirleyerek sabitleyebilirsin. Bilgisayar kullanıcılıranın çoğu 1024*768 px ve üzeri çözünürlük kullanır. 800*600 px fazla kalmadı. 900 veya 1000 pikselde sabitleyebilirin örneğin. Kullandığın site veya temayı blirtmediğin için bir şey söylemek zor. Temaların css class'ları değişkendir.

pragmaMx Türkiye

Kajans

ben denedim olmadi  iki tema kulaniyorum mx-blackheart bide php-nuke temalari
sesli mesaj bende  olmuyor sorun nedir

ozeraksu

Merhaba

Zitatsesli mesaj bende  olmuyor sorun nedir

sorunun cevabı daha önce burada http://www.pragmamx.org/Forum-topic-25663.html görüşüldü.Ayrıca farklı soruların için farklı başlıklar açmalısın.

Selam
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Baran

merhaba arkadaşlar ya şimdi pragmamx sitesine 19 inc li bir ekranla girdim.Site ortalanmış  17 inc li ekran gibi duruyor.

Dolayısıyla blokları falan büyük gözükmüyor.

Bizde kendı sitemizde bunu nasıl yaparız.

Yanı 19 inc li ekranla girildiginde bloklar çok aşırı büyük gözüküyor göze hoş gelmıyor.

Biz nasıl bunu 19 inc li ekranla girildiginde ufaltabiliriz.

Selamlar..

ozeraksu

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Sitki

Konuları birleştirdim.

@ Baran
Burada sürekli kural ihlalı yaptığını gözetliyorum. Bir daha olmasın.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Baran

net bir cevap alamamıştım diger konuda.
o yuzden konuyu açma geregi duydum.

ayrıca kural ihlali yaptıgımı sanmıyorum.tam tersine dikkat etmeye çalışıyorum.

selamlar