forum anasayfada görüntüsü

Begonnen von erzalxxroj, 25 März 2008, 14:33:24

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

erzalxxroj

forum anasayfada görüntüsü benim site ana sayfada 5 konu görünüyor ben bu sayıyı nasil attirabilirim. birde üye olmadan konu ve cevaplama yapilabiliniyor '' Tanınmayan '' diye bunları nasil düzeltecem.

DEM BAŞH

NDeezign

smf admin paneline gir orada tüm forum ayalarini bulursun ... forumlari misafirler icindede engeliye bilirsin, ayrica tek main temalarin ayarlarina girmen gerekiyor...
Liebe Grüsse & Gü Güş

Kein Support via Mail, PN & Messenger!
Nutze vorher bitte auch die Optionen: Suche | DokuWiki

erzalxxroj

bulamadim bir türlü daha detaylı anlatsaniz.şunu x yeriene w yazaın gibiisnden..

DEM BAŞH

Dersimli

Senin hem site hemde forum var anladigim kadariyla ansayfada gosterilen sayiyi cikarmak istiyorsan block-smf_center ac $num_threads = 5 ; bunu bul 5 olan rakami kac gostermek istiyorsan ona gore ayarla

erzalxxroj

yaptım ama birşey değişmedi
// Anzahl der angezeigten neuesten Threads
$num_threads = 5;

Yaptım değişmedi

// Anzahl der angezeigten neuesten Threads
$num_threads = 18;

DEM BAŞH

Dersimli

Peki   5  konudan fazla varmi forumda ?

Bide anasayfada kulandigin block-smf_center olup olmadigina bak

erzalxxroj

11 konu var block-smf_center.php bloku  kullamdım .

'''
Buraya bir güncelleme zamanı girerseniz, bloğun HTML-Çıkışı ön hafıza birimine geçer ve evvela bu zaman süresi bitmesinden sonra güncellenir. Bu opsiyonu sadece güncel verilerin gösterimi zorunlu olmadığı bloklar için kullanın. Belirli blokların önbelleği (cache) zaten sistem tarafından olanaksız bırakıldı ve güncelleme zamanı da dikkate alınmıyor.''' CIKIYOR.ama ben başka bir iste de süper adminim pragmanx oradan blok olarak eBoard_Center  kulaniyor ama 12 tane konu görünüyor .

$hideforums = array();
// how many new-posts should be shown in this block?
$posts = 5;

$hideforums = array();
// how many new-posts should be shown in this block?
$posts = 12;

olacakmış  buldum anahtar 5 ten buldum yere ''' eBoard_Center ''

PEKİ BU TANİNLAMAYAN ÜYE OLAYINI NASİL YAPACAM BEN
ÜYE OLMADAN CVP VE KONU YAZİYOR FORUMA.''TANİNLAMAYAN '' ÜYE DİYE

DEM BAŞH