[Çözüldü] Sag ve sol bloklardaki tema rengini deyistirme

Begonnen von Dersimli, 23 März 2008, 21:45:51

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Dersimli

Sag ve sol bloklardaki tema rengini nasil deyistirebilirim ?
orneyin : online olanlar deyistirmek istiyorum ve birazdaha uzatabilirmiyim ?

ozeraksu

Temandaki blok dosyasını bul genellikle blocks.html olur bunu microsoft frontpage ile aç sonra bloktaki renkli olan yere sağ tıkla tablo özellikleri de orda kenarlıklar var renk açık kenarlık koyu kenarlık olarak 3 tane yer var istediğin rengi seç renkli olur bloklarınız kolay gelsin
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Dersimli

Klan bra temada blok dosyasi diye bi dosya yok

ozeraksu

Kullandıgın temanin /style/style.css dosyasını açacaksın ve

.blocksLeft {
.blocksRight {

yazan kısmın altındaki background-color ibaresinin karşısındaki # ile başlayan hex kodunu degiştirmelisin

beyaz için #FFFFFF
siyah için #000000

diger renkler için hex kodlar olarak aratırsan bulursun

Selam

Dersimli

Bra dediyini yaptim bos olan bolum rengi aldi ben acilmis olan blok kun temasi deme istemistim orneyin tum bloklarin temasi deil bazilarinin  :red:

ozeraksu

ZitatBra dediyini yaptim bos olan bolum rengi aldi ben acilmis olan blok kun temasi deme istemistim orneyin tum bloklarin temasi deil bazilarinin

Yazdiğin cümleler bulmaca gibi anlayamıyorum.Şimdi benim anladıgım blok arka planını degiştirmek istedigin gerekli yönergeleri sana gösterdim mantıgını bilmelisin bunu yapabilmen için az da olsa aşina olman gerekiyor.

Selam

Dersimli

NDeezign

Zitatonline olanlar deyistirmek istiyorum

bende simdi pek anlamadim, yani online listenin arka planinimi?
functions.php in icinde bgcolor1 olmasi gerekiyor ... ama bu tüm siteye ayit, yani baska bölümlerde degisiyor ...

diyer ayarlamalar genel gene functions.php, style.css ve layout.css arasinda ... burada nerde color diye bir nokta bulursan renklere ayit ;) ama artik orasini kendin ayarlaman gerekiyor, cünkü tüm themaya ayit ...
Liebe Grüsse & Gü Güş

Kein Support via Mail, PN & Messenger!
Nutze vorher bitte auch die Optionen: Suche | DokuWiki

Dersimli

Anlamana cok sevimdim inan yapmayi bosver anlata bilmisim sevindim :)

Peki bunu  Wo_Is_Online blokkundan deyistirme imkani yokmu

NDeezign

kendim simdi denemedim ama bak 172 sirasinda not olarak bu yaziyor ...

Zitat// background-color: $bgcolor1; font-size: 9px; font-family: Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; color: $txtcolor1; width: 90%; border: 0px $bgcolor1;

simdi bunun asaga tarafina bak, nerede §bgcolor1 yaziyorsa kendi renginen degistir ...

182 sirasinda:

Zitat$content .= "<select name=\"uname\" size=\"$onlinelistsize\" style=\" background-color: $bgcolor1; font-size: 9px; font-family: Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;

misal beyaz yapalim #FFFFFF --->

Zitat$content .= "<select name=\"uname\" size=\"$onlinelistsize\" style=\" background-color:#FFFFFF; font-size: 9px; font-family: Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
Liebe Grüsse & Gü Güş

Dersimli

NDeezign

rica ederim, hadi gözün aydin ;) devamisina basarilar dilerim ...
Liebe Grüsse & Gü Güş

Dersimli