[Çözüldü] Sitki Bey bir Kaç Ricada Bulunacam ..

Begonnen von Amedli-zaza, 20 März 2008, 13:09:19

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Amedli-zaza

1) Sitenizin (akcaabat-acusi) orta üst blokta duyurular blogunun hemen altindaki ÖZET blogunu bana  uplouad edermisiniz.

2)Sag trafta Üçünçü blok  En Aktif 10 Üye Blogunu Gönderirmisin.

Bu blokları göndermenizi rica ediyorum, saygılar sevgiler.

ozeraksu

Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın..

Sitki

@ Amedli-zaza

Merhaba :)

benim de senden bir ricam var. ;)

Lütfen soru başlıklarını doğrudan bana hitap ederek açma, lakin problemi tanımlayacak bir başlık seç. Burada moderatör arkadaşlarımız var, mutlaka sana yardımcı olmaya çalışacaklardır. Ben hemen hemen her mesajları okuyorum, eğer yardım gerekirse, bende mutlaka katkıda bulunmaya çalışırım. Ayrıca konu açmadan önce, forum kurallarımızı dikkate al.

Sorularına gelince, ki bunlar gerçekten çok basit:

1. mxTabs1.1
Türkçe dil dosyası mevcut.

Kurulum

2. block-Userpoints.php bloğu pragmaMx paketinin içersinde zaten mevcut
Örneğin bu paketin içinde.
http://www.pragmamx.org/Downloads-op-view-lid-585.html
Ama pragmaMx kurulu oldu mu, blok yönetiminde bu bloğu sadece aktifleştirmen yeterlidir.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Dersimli

Bendede en aktif 10 uye calismiyor block-Userpoints.php aktif ettiyimte En iyi kulanicilar diye bi yazi veriyor fakat kulanicilari gostermiyor

Sitki

Merhaba :)

bloğun çalışması, yani puanların gösterilmesi için, tabi ki "Üye Ayarları" (http://www.siteadi/admin.php?op=usersconfig) bölümünde "Kullanıcı puanları kullanılsın" aktifleştirip devamında gerekli bilgilerin girilmesi lazım.

viele Grüße

Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Dersimli

Sitki bey ilginiz icin tesekur bu bolumde turkce karekter sorunu var bende almanca anlamiyorum bu bolumu icin turkce dil varmi  :puzzled:

Sitki

Zitatbu bolumde turkce karekter sorunu var bende almanca anlamiyorum bu bolumu icin turkce dil varmi 
hangi bölümden söz ediyorsun? Yukarıdaki vermiş olduğum linkin "siteadi" kısmını tabi ki senin site adresi ile değiştireceksin. Veya ilgili bölüme şu şekilde ulaşabilirsin:
Yönetici Menüsü -> Üye Ayarları

Sende güncel pragmaMx 0.1.10 kurulu değil mi? Bu sürümde tüm Türkçe dil dosyaları zaten mevcut.
viele Grüße

Dersimli

Umarim resim anlatiyordur ayrica Userpoints verwenden evet yaptim etkinlestirdik calismadi aktif uye

itki bey pragmaMx_0.1.9.1 kulaniyorum

Sitki

Bu durumda öncelikle güncel sürüm olan 0.1.10'a güncellemeni öneriyorum. Senin sürüm 2-4 patchleri dahi içermiyor. Puanların çalışması için ayrıca yukarıda belirttiğim gibi, ilgili bölümün devamında gerekli bilgilerin girilmesi lazım.

Not: Kullanıcı puanları sadece kullanıcı profili yoklaması durumunda güncelleniyor. Bunun Yönetici, Üye veya Misafir olması fark etmez.
viele Grüße

Dersimli

Peki nasil guncellestirme yapabilirim yardimci olabilirmisiniz :(

Sitki

pragmaMx'in yeni kurulumu ve tüm pragmaMx sürümlerin ve diğer CM-Sistemlerin güncellenmesi için

Bu pakette "docs" klasörün içinde installation_tr.html dosyasında tüm gerekli bilgileri bulabilirsin. ;)
viele Grüße

Dersimli

Ne kadar tesekur etsek aztir abimiz bir tanedir :BD: :thumbup:

Dersimli

Okudum emin olmak icin sormak istiyorum tum dosyalari oldugu gibi ftp dosyalarin ustune kopyaliyoruz deyilmi kusura bakma

Sitki

Evet:
ZitatLütfen "html" dosyasının içeriğini bir FTP programıyla web sunucunuza kopyalayın. Sadece içeriğini, dizinin kendisini değil. En iyisi bu esnada aktarım tarzı seçiminde "otomatik" ayarını kullanın.

Bunu yapmadan önce mutlaka sitenin ve veritabanı yedeklemesi yapmayı unutma.

Ayrıca senden ricam, konuyla biraz daha derinden ilgilen ki, her adımda burada sorma gereği olmasın. Eğer yeni soru olacaksa, yeni başlık açarak devam edilmesi lazım.

Not: Yukarıda zannederim istemeyerek bir yazı hatası vardı, düzelttim.

Buradaki yöneltilen soruların cevaplandığı için konuyu çözüldü diye kapatıyorum.
viele Grüße