[Çözüldü] Anket Sorunumuz

Begonnen von Caner_Wien, 07 März 2008, 22:19:15

⏪ vorheriges - nächstes ⏩

Caner_Wien

selamlar  sorunumz anketir menuleri block selinde tanitik webe web 3 dildeir 3 dilde anket uyguladik anketi turkce bölumune aliyoruz turkcede cikiyor ama diger dilerin buttonunu tikaldigimiz zaman anket yok olyuor halbukli anketi her dile ayarladik admin bölumunde Site Ayarlarınad (Çoklu-Dil Ayarları )ayarlarinda (Çoklu-Dil özellikleri ) aktifleşsin mi? aktiv etigimde blocklar bir birine giriyor

navruz

Merhaba :)
Tam olarak anlayamadım. Bloklar birbirine giriyor'dan kastın nedir? Düzgün olarak eklediysen bir sorun çıkmaması lazım.
Destek için forumu kullanın. Özel mesaj atmayın.

pragmaMx Türkiye

Caner_Wien

olay sudur site menulerini blocklarda yaptim normal modul bölumnde degil ayarlarda coku dile izin verince ingilzce almanca turkce menuler alt alta siralaniyor coklu bu sefer anketler görukyor her dilede
coklu dili pasif edince bu sefer anket cikmyior her dilde nuvruz pm ile msn atabilirmisn bana ben tama alatamadim gene sanirsam

navruz

Link verebilirsen daha iyi olacak sanırım. :)

pragmaMx Türkiye

Caner_Wien

Zitat von: navruz am 07 März 2008, 22:43:50
Link verebilirsen daha iyi olacak sanırım. :)

pm atyiorum

navruz

Sorun anket eklerken tüm dilleri seçemeyişimizden kaynaklanıyor. Bunun kodlamadaki bir eksiklikten dolayı mı olduğu, veya bilerek mi öyle yapıldığı hakkında Sıtkı abi bize bilgi verir sanırım.

pragmaMx Türkiye

Caner_Wien

Zitat von: navruz am 07 März 2008, 23:01:11
Sorun anket eklerken tüm dilleri seçemeyişimizden kaynaklanıyor. Bunun kodlamadaki bir eksiklikten dolayı mı olduğu, veya bilerek mi öyle yapıldığı hakkında Sıtkı abi bize bilgi verir sanırım.
Nevruz valalh bilmiyorum php nukde de ayarlaniyor burda neden ayarlanmadi ben onu analmis degilim

Sitki

Merhaba :)

bu bir problem değildir, güncel sistemde bu şekilde öngörülmüş. Örneğin, Türkçe anket oluşturdun mu, içeriğini herhalde Türkçe olarak yazıyorsun. Bu oluşturulan Anket, sadece Türkçe arabirim lisanı seçili ise görünüyor. Diğer lisanlarda aynı şekilde, yani Anketi hangi lisanda oluşturduysan, bu Anket sadece o lisan seçili ise görünür.
viele Grüße

Kein Support über PN, Mail oder Messenger!
Bitte die Fragen im Forum stellen, nur so helfen die Antworten auch den anderen Usern.
Bitte auch die Boardsuche nicht vergessen, oft ist genau dein Problem schon an anderer Stelle gelöst worden!

Caner_Wien

sitki kardesim aynisini yapmisiz ama cikmiyor istersen sana pm ile webi yolayim

Caner_Wien

oldu deigin dogru cikti siti sagol bilgin icin